Coco Rocha jagab nõu: mida tasuks lühikeste juuste kohta teada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coco Rocha
Coco Rocha Foto: AFP / Scanpix

Paistab, et kuulsate naiste seas on viimasel ajal moeks juuksed lühikeseks lõigata. Alates Rihannast kuni supermodell Coco Rochani demonstreerivad kuulsused oma uusi soenguid. Coco Rocha aga jagab portaali Glamour.com vahendusel nõuandeid, kuidas lühikeste juustega ümber käia.

Vali selline soengustiil, mis sobib su näokujuga. Töö jaoks kasutan pidevalt parukaid. Olen neid ka niisama proovinud, et näha, milline soeng mulle kõige paremini sobiks. Kõik naised võiksid parukapoes käia ja kõigepealt katsetada, enne kui juuksurisse tormate.

Ära eelda, et lühikesed juuksed ei vaja hooldust. Kõik arvavad, et lühikeste juustega on lihtsam hakkama saada, aga kui mul olid pikad juuksed, siis pesin need õhtul puhtaks, hommikul ärgates sain kohe võttele minna. Nüüd pean aga lühikesi juukseid hommikul soengusse sättima, et mitte padjasoenguga välja minna.

Eksperimenteeri oma uue tekstuuriga. Mida rohkem juuksehooldusvahendeid kasutad, seda parema mulje lühike soeng jätab. Kui tahad veidi romantilisemat soengut luua, kasuta juuksekoolutajat, et kerget lainet juustesse tekitada.

Ära kanna samu riideid, mida kandsid eelmise soenguga. Uue soenguga näevad ka riided seljas teistmoodi välja. Minu soeng näiteks ei sobi maksikleitidega kokku, aga ma olen lühikeste juustega hakanud tunduvalt rohkem nahktagisid kandma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles