Meestele: mida võiks teada enne paarisuhte loomist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Kohtingutel käimise aeg on läbi saanud ning nüüd oleks aeg suhtesse astuda. Nüüd on ühtlasi ka see aeg, mil peaksite mõlemad veidike pingutama, sest suhted nõuavad aega, kannatlikkust, mõistmist ning võivad tekitada frustratsiooni, ent pakuvad samas ka häid emotsioone. Seda võiks justkui võrrelda lugema õppimisega - see on raske, aga vaeva väärt.

Kui kooli ja töökohta valides me paistame teadvat, kuidas käituda, siis vastassugupoolega suhtlemisel vajavad kõik veidike abi, kas pole nii? Meestele mõeldud portaal Ask Men pani kirja neli asja, mida mehed võiksid enne suhte loomist teada.

Naised muutuvad

Võib-olla kohtusid ja käisid kohtingutel tõelise Laheda Naisega. Aga ära eelda, et naine jääb kogu aeg selliseks, et ta aja jooksul üldse ei muutu. Kui olete pühendunud suhtes ja investeerite suhtesse aega ja tundeid, siis tuleb aegamisi välja ka naise tõeline olemus. Sellega kaasnevad tujutsemine, näägutamine ja virisemine, aga tõeliselt Lahe Naine jääb samas ka selleks naljakaks ja kihvtiks olendiks, kellesse sa armusid.

Naine eeldab, et täidad paarisuhtes oleva mehe kohuseid

Suhtes olles käite koos nii naise kui sinu vanematel külas. Kui naine jääb haigeks, siis eeldab ta, et sa hoolitsed tema eest. Aeg-ajalt tuleb sul ka poisteõhtutest loobuda, et naisega nädalavahetuseks linnast välja sõita. Kõik need asjad teevad sinust väärtusliku partneri. Vastutasuks premeerib naine sind. Kui sa aga pole valmis taolisi asju tegema, peaksid mõtlema, millised on su tunded selle naise vastu.

Õpi suhtlema

See on kahtlemata suurim probleem meeste ja naiste vahel. Arvukalt on läbi viidud uuringuid, et vaadelda, kuidas meest ja naiste suhtlemisviisid üksteisest erinevad. Ära pisiasjade üle tüli nori, aga kui naine teeb midagi, mis sulle ei meeldi või mis sind närvi ajab, siis ütle seda talle. Naised võiksid kõrva taha panna veel selle, et mehed räägivad lausetega, naised aga tervete lõikudega. Ja alati ei tasu mehelt lilli oodata, mehed on otsekohesed ja neile piisab suhtlemiseks sõnadest.

Pead suhte nimel vaeva nägema

Aga suhe on seda ka väärt. Kompromissile jõudmine pole kõigi jaoks lihtne. Kui arvatakse, et naised kohanevad muutustega paremini, on palju naisi, kes pole võimelised seda tegema. Kõik inimesed, kes on mingi aja vallalised olnud, on harjunud asju omamoodi tegema. Ja järsku suhtes olles peab hakkama mõtlema sellele, mida teine inimene vajab ja tahab. Te peate mõlemad teineteist kuulama ja uute oludega harjuma. Hea uudis on see, et saad kogu aeg aega veeta ja kuuma seksi nautida oma uue parima sõbraga. Mis saab sellest veel parem olla?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles