Põhjuseid, miks mees kardab pühendumist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir/ScanPix

Võib olla mitmeid põhjuseid, miks mees kardab pühendumist ning naised peaksid aru saama, et enamik neist põhjustest pole nendega seotud. Mehed on võimelised samamoodi suuri tundeid kogema nagu naisedki, seda tuleks meeles pidada ja sellesse õrnalt suhtuma.

Naised, siin on mõned põhjused, miks mees võib pühendumist karta, kirjutab Allwomenstalk.com.

Mehe kõik sõbrad on vallalised

Võib ju tunduda, et see pole piisavalt hea põhjus, miks suhtest loobuda, aga meeste jaoks see pole nii. Mehed ei kiirusta suhetesse, kui enamik nende sõpradest on vallalised. Mees võib karta, et suhtesse astudes jääb ta ilma poisteõhtutest või tõmbuvad sõbrad temast eemale.

Mees ei taha veel vallalise elust loobuda

Võib-olla pole mees veel suhteks valmis ja see on normaalne. Kui sa näed, et ta tõesti ei taha veel suhet, siis ära käi talle peale. Vastasel juhul saad suhte, mis niikuinii väga kaua vastu ei pea.

Mees kardab, et ta pole piisavalt hea

See põhjus võib olla üllatav, aga paljud mehed on sama ebakindlad kui naised. Mees ei usu, et suudaks ühegi naise nõudmistele vastata või tundub talle, et ta pole naise vääriline. See võib olla seotud ka sellega, millised on olnud naise eelmised partnerid. Kui su eks on kuulus laulja ja uus mees peab end «vaikseks nohikuks», siis on loomulik, et ta kogeb teatud määral alaväärsuskompleksi.

Mees arvab, et ta on liiga noor tõsise suhte jaoks

Paljud mehed arvavad, et nooruses tuleks võimalikult palju pidutseda ja elu nautida enne, kui mõne naisega tõsisemasse suhtesse astuda. Mingil põhjusel tundub neile, et kui nad liiga noorelt suhte loovad, siis jäävad nad nii mõnestki asjast ilma. Paljud mehed tunnevad niiviisi ja üllataval kombel pole mõned mehed võimelised sellisest mõtteviisist kunagi loobuma.

Mehel on silmapiiril keegi teine

Sellele võib olla raske mõelda, aga võimalik, et mehel on lisaks sinule silmapiiril veel keegi. Kui ta alles lõpetas eelmise suhte või on kellessegi armunud, pole ta pühendumiseks valmis.

Mehel on teised prioriteedid

Kui mees pole valmis pühenduma, siis selle taga peitub alati mingi põhjus ja 99 protsendil juhtudest on see seotud tema elus toimuvaga. Nii meeste kui naiste jaoks võib olla keeruline leida tasakaalu armastuse, perekonna ja töö vahel. Kui mehe elus on asju, mis tema tähelepanu rohkem nõuavad kui armuelu, siis pühendub ta enne neile asjadele ja alles siis tegeleb armastuse leidmisega.

Mees tahab veel «avastada»

Juba kulunud ettekääne, aga võib vabalt tõele vastata. Mees ei pruugi lihtsalt valmis olla veel «mänguväljakult» lahkuma. Kahjuks on paljud mehed huvitatud vaid seksist ja neile tundub, et ühe inimesega suhtes olles ei saa nad piisavalt seksida. Anna mehele aega veel ringi vaadata ja kui ta on valmis, tuleb ta sinu juurde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles