Märke, et sa pole enam partnerisse armunud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Armunud olemine on maailmas üks ilusamaid tundeid, aga millised märgid näitavad, et sa pole oma partnerisse enam armunud? Inimesed arvavad, et kui nad armuvad, siis see kestab igavesti, aga see ei vasta alati tõele.

Vahel tuleb kaaluda, kas sa oled veel partnerist sisse võetud või mitte ning analüüsida, kas peaksid selles suhtes edasi olema või mitte, kirjutab Allwomenstalk.com.

Kas partner ärritab sind pidevalt?
Mingil määral on see normaalne, et teine inimene võib sind ärritada, aga kui tema sõnad ja teod ajavad sind kogu aeg ainult närvi, siis see võib olla märgiks, et sa ei armasta teda enam. Kas kõik tema tegemised on sinu jaoks vastumeelsed? Kas sulle ei meeldi enam need asjad, mis sind enne tema juures erutasid?

Kas partneri nägemine ei tekita sinus enam erutust?
Peaksid tundma erutust ja tahtma partneriga kogu aeg koos olla. Peaksid teda igatsema, kui ta sinust eemal on. Kuigi kõik paarid on erinevad, peaks olema mõned asjad, mida sa partneri juures igatsed ja mis sind tema juures endiselt erutavad. Kas need tunded on kadunud? Kas sa tunned üldse midagi, kui partner on eemal?

Kas teie suhtest on kadunud seks?
See ei pruugi alati selge märk olla, mõnele paarile sobib see, et seksitakse harva. Aga kui sa enam ei tunne tahtmist partneriga seksida ja sind ei eruta mõte seksist, siis see on tähtis märk sellest, et partner ei tekita sinus enam endisi tundeid.

Kas eelistad pigem teistega aega veeta?
Kas sulle meeldib aega veeta oma sõprade, kolleegide või perekonnaga, mitte aga partneriga? Kas eelistad teiste seltskonda, sest ei taha enam partneriga koos olla? Sellisele asjale on raske mõelda, aga see on ilmselge märk, et teie vahel on tunded jahtunud.

Kas te ainult tülitsete?
Tülitsemine on karm. See on elu ja suhete osaks, aga kui te ainult tülitsete, kas on üldse mõtet siis suhtes olla? Kui te lähete tülli, kas sind üldse huvitaks leppimine või jätab see sind külmaks? Kas kahetsed, et üldse selles suhtes oled? Kõik need on suured ohumärgid.

Kas teie suhtest on kadunud kirg?
Kuidas on kirega, kas teie vahel on see seda? See on väga oluline asi, millele tasuks mõelda. Kui sa ei suhtu oma partnerisse kirglikult, miks te üldse suhtes olete? Kirg on midagi, mis suhtele jõudu annab ning toidab su vajadusi ja soove - kui kirg puudub, siis see pole hea märk.

Kas te veel suudlete ja kallistate teineteist?
Kui kirg on suhtest kadunud, siis võib juhtuda, et te ei suudle ka enam teineteist. Kas teile meeldib kaisutada ja teineteisega õrnutseda? Sellele tasuks mõelda, sest suhtes on füüsiline pool ja teineteise puudutamine väga tähtsad.

Kas te austate veel teineteist?
Jätame kire ja suudlemise hetkeks kõrvale, kas te veel austate teineteist? Kas te mõistate teineteist? Kui suhtes on armastust, siis on ka austust, aga kui armastus on kadunud, võib juhtuda, et kaob ka austus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles