Meestele: mida naised soovivad, et mehed teaksid?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Romantilise suhte suurimaks katsumuseks on omavahelise suhtluse arendamine. See on ühtlasi ka ainus asi, mis aitab pikaajalist suhet hoida. Kahjuks on naiste ja meeste suhtlusviisid väga erinevad.

Ja tuleb tõdeda, et mehed on siinkohal keerulisemas olukorras. Naised pole meestega suheldes alati kõige otsekohesemad, paljud õrnema soo esindajad usuvad, et kui mees neid armastab, siis ta lihtsalt «teab», kuidas naisele heameelt valmistada, kirjutab AskMen.com.

Siin on meestele väike spikker asjadest, mida naised tahaks, et mehed teaksid.

5. Ära mitte kunagi unusta sünnipäeva või tähtpäeva. Mitte kunagi. Veendu, et sul oleks olulised kuupäevad üles märgitud või kontrolli neid Facebookist. Ära tee nalja, et unustad mõne tähtsa kuupäeva, sest naiste arvates pole see naljakas.

4. Komplimente tehes ole väga täpne. Naine teab, et tal on ilusad jalad, aga kui sa kirjeldad täpselt, kuidas sulle meeldib tema sire säärejooks, siis see on naiste jaoks tõeliselt erutav. Ühtlasi tasuks teada, et komplimente pole kunagi liiga palju, peaasi, et need oleksid siirad. Ka kõige enesekindlam naine ei tüdine iial komplimentidest.

3. Kui tahad teada, mis naist sulama paneb, küsi seda temalt. Tähtis on sellist asja õigel hetkel küsida. Kui sa küsid taolist asja õhtusöögilauas, siis tunneb enamik naisi piinlikkust ega vasta ausalt. Aga kui sa juba teed midagi, mis talle mõnu pakub ja küsid siis, mida sa veel teha võiksid, siis naine lausa palub sind, et sa teda rahuldaksid. Ja siin on üks oluline vihje: tõelised naised ei reageeri seksile nii nagu pornostaarid seda teevad. Tõelisel naisel kulub aega enne, kui tema «mootor» soojaks läheb.

2. Palun kuulake naisi. See võib olla raske, sest naised räägivad palju. Aga kui mees ei kuula naist, siis see jätab mulje, et mees ei austa naist ja see ajab naise närvi. Kui mehe silmis on klaasistunud pilk, siis naine teab, et mees ei kuula teha.

1. Naised armastavad romantikat. Ära kunagi küsi naiselt, kas ta tahaks lilli saada. Lihtsalt vii need talle. Ja need korrad, kui naine peab ise paluma, et mees talle lilli tooks, ei lähe arvesse. Kui tahad naisele tõeliselt muljet avaldada, vaata temaga koos mõnda romantilist filmi. Ka pisiasjad avaldavad naistele muljet, näiteks kaardikeste saatmine ilma põhjuseta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles