Kaheksa toiduainet, mis muudavad orgasmi paremaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Väidetavalt mõjutavad austrid libiidot ning neid kutsutakse sageli armuroaks. Aga millised toiduained veel muudavad orgasmi paremaks?

Apelsinid. Uuringud on näidanud, et C-vitamiin on vajalik selleks, et meie seksuaalorganeid igapäevaselt õnnelikuna hoida, kirjutab YourTango.

Oliiviõli. See kasulik õli annab kehale märku, et tuleks alustada testosterooni tootmist, mis on eriti kasulik naistele, kel on probleeme orgasmi saamisega.

Munad. Munades on nii B5 kui B6 vitamiine, mis on olulised hormoonitaseme hoidmiseks. Lisaks on munades valke, mis annavad sulle energiat, et voodis kauem vastu pidada.

Tsingirikkad toiduained, näiteks punane liha ja pruun riis. Tsink aeglustab prolaktiini tootmist, mis võib linade vahel möllates pidurit tõmmata.

Piprad. Mida teravam pipar, seda rohkem see suurendab ainevahetust ja paneb vere ringlema kõigis vajalikes kohtades. Ära aga üle pinguta liiga tulist pipart valides.

Küüslauk. Veel üks toiduaine, mis suurendab vereringet. Enne voodisse minekut pese aga hambad ära või võta hingeõhuvärskendajat.

Arbuus. Kas mehel on raskusi, et end seksiks valmis seada? Anna talle arbuusi! Arbuusis on tsitrulliini, tänu millele peetakse arbuusi looduslikuks Viagraks. Pealegi on see tunduvalt odavam, kui väike sinine tabletike ise.

Sushi. Selles Jaapan delikatessis on rasvane kala (tuunikala või lõhe) ja vetikad, mõlemaid peaksid su alumistele kehaosadele pakkuma hoolt ja armastust. Seega sööge õhtuks sushit ja nautige voodis hullamist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles