Sofia Rubina USAs elamisest: kolme aastaga kadusid kõik kompleksid!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sofia Rubina
Sofia Rubina Foto: Arno Saar/Õhtuleht

Lauljatar Sofia Rubina (28) rääkis Naistelehele, et on pärast lapse sündi rasedusega kogunenud kilod kaotanud ja oma kehaga rahul. Kuigi ta pole kunagi piitspeenike olnud, ei tunne ta end seetõttu ka halvasti.

«No see naiste tüüpiline «natuke võiks veel kaotada» on mul ka, aga tegelikult pole mul millegi üle kurta. Pärast sünnitust kaotasin kohe kümme kilo,» rääkis Sofia ja nentis, et mõne aja pärast võttis ta umbes sama palju jälle juurde. «Ise ma ei saanud arugi, mis mu kehaga toimub – et kas olen juurde võtnud või mitte. Mul endal oli kogu aeg hea olla.»

Sofial pole kombeks kehakaalu pärast põdeda. Ise ta usub, et selle on tinginud mitmeaastane USAs elamine, sest seal oli tunda suuremat sallivust mis tahes kehakujude ja inimtüüpide suhtes. «Kolme seal elatud aastaga kadusid mul kõik kompleksid ära! Inimesel peab olema oma stiil või mingi eripära. Sellega kaasneb minul see tunne, et mul on oma väike maailm, kuhu ma saan ka lauldes näiteks oma publiku kaasa haarata. Lihtsalt ilus beib olla pole minu meelest mingit mõtet.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles