Üheksa kurikuulsat kiretapjat

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui su seksuaalelu tekitab tuska, võid end lohutada teadmisega, et sa pole üksi. Eksperdid panid portaalis Genius Beauty ritta peamised libiidotapjad, mis võivad seksuaalelu rikkuda.

Külmad jalad

Võid üllatuda, kuid tuleb välja, et naine peaks seksuaalhuvi suurendamiseks kandma voodis sooje sokke. Groningeni ülikooli teadlased leidsid, et 80 protsenti naistest saab orgasmi, kui tal on soojad sokid jalas. Paljaste jalgadega saab orgasmi kõigest 50 protsenti naistest. Teadlaste sõnul vähendavad sokid ärevust ja hirmu, mis laseb paremini lõõgastuda.

Juuste väljalangemise vastased ravimid

Mehed, kel langeb juukseid välja, kasutavad sageli ravimit Finasteriid või selle derivaate. Selle tagajärjel langeb testosterooni tase, mis aitab juukseid säilitada. Mida vähem testosterooni, seda madalam on ka libiido. Seega vali, kumb sulle tähtsam on.

Kinnine nina

Seda on mitmel moel teaduslikult tõestatud, et libiidol on «lõhn». Neil, kel on haistmisvõimetus (anosmia), on vähem seksuaalpartnereid kui neil, kes tunnevad lõhnu. 83 protsenti allergikutest on tõdenud, et kui allergia tekitab nohu ja halvab haistmise, siis mõjub see halvasti seksuaalelule.

Televiisor magamistoas

Itaalia teadlased tegid kindlaks, et paarid, kel on magamistoas teler, seksivad 50 protsenti vähem kui need paarid, kel televiisorit magamistoas pole.

Veritsevad igemed

Mehed, kel on probleeme veritsevate igemetega, kannatavad kolm korda suurema tõenäosusega erektsioonihäirete all. Riskifaktoriteks on lisaks vananemine, suitsetamine, diabeet ja südameveresoonkonna haigused.

Alkohol

Väike kogus alkoholi võib libiidot tõsta, kuid suurem kogus mõjub just vastupidi. Osaliselt on see tingitud alkoholi tumestavast mõjust, mille tagajärjel väheneb nahatundlikkus.

Antibeebipillid

Uuringud on näidanud, et mõnikord võivad antibeebipillid mõjuda negatiivselt naise seksuaalsusele, põhjustades libiido langust.

Rasvumine

Tervislik kehakaal on oluline ka nauditava seksuaalelu jaoks - rasvumise tõttu väheneb testosterooni tase organismis.

Segadus magamistoas

Sassis voodi, räpane tuhatoos öölaual, mustad riided, tolmurullid vaibal ja mööblil – kõik see mustus ja segadus ei sobi kokku romantilise õhkkonnaga, mida on heaks seksiks vaja. Kui tahad, et õhtul kõik laabuks, korista oma magamistuba ära!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles