Üheksa harjumust, mis ei lase sul armastust leida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ära süüdista teisi selles, et oled ikka veel üksi. Vaata lähemalt, kuidas vähendad ise suhte tekkimise võimalusi.

Saadad purjus olles imelikke sõnumeid

Kui oled peol end vinti joonud, siis hoia näpud telefonist eemal. Loomulikult on siis raske end kontrollida, tahaksid ehk öelda midagi vürtsikat endisele või potentsiaalsele kallimale, aga katsu end tagasi hoida, hoiatab Genius Beauty.

Ootad, et tema tegutseks

Kui kaua sa oled valmis ootama, et meesterahvas esimese sammu astuks? Kui tahad temaga tuttvakas saada, siis kasuta oma võluvat naeratust, flirdi ja suhtle vabalt, küll ta siis võimalust kasutab, et sinuga lähemalt tuttavaks saada.

Oled minevikus kinni

Ära jää liialt kauaks möödunud suhete pärast põdema. Loobu murekoormast ja anna endale uus võimalus.

Raiskad aega vale mehega

Ühepoolsele armastusele pole mõtet aega raisata, polegi vahet, kummale poole sa ise jääd. Kui sa ei ole sellest mehest tegelikult huvitatud, siis säästa ta tundeid ja anna ta vabaks. Isegi kui sulle tundub, et ta on täiuslik ja peaks sulle hästi sobima. Sama vastupidi – kui sa näed, et ta tehelikult sinust ei hooli, on aeg ta jätta.

Teeskled kedagi teist

Palju on neid, kes tahavad teistele hea mulje jätmiseks mängida lahedat ja populaarset inimest. Aga kui sa pole loomult selline, ei ole ka mõtet maski kanda. Jäädes iseendaks leiad kindlasti kellegi, kes oskab hinnata sinu tõelist loomust.

Keskendud vigadele

Inimesed teevad vigu, lepi sellega. Lepi nii enda kui partneri vigadega, mida muuta ei saa. Pole mingit mõtet head meest ignoreerida kõigest paari pisiasja pärast. Samamoodi ei tasu endale liialt ette heita eksitusi ja iseloomuvigu – need kõik on osa sinust. Täiuslikku inimest ei ole olemas.

Põed sõprade arvamuse pärast

Ära lase sõpradel oma uut kallimat kritiseerida. Neil pole õigust halvustada tema riietust, stiili, käitumist või huumorimeelt. Kuula nende nõuandeid, aga usalda oma sisetunnet.

«Ta pole minu tüüp» või «Ta ongi härra Õige!»

Unusta need väljendid ära. Sa ei tea mitte kunagi ette, kui hästi sa kellegagi sobid. Selleks tuleb ikka enne teda tundma õppida. Anna talle võimalus ja võid üllatuda, kes tegelikult sinu «tüüp» on.

Kohtud veel endisega

Selle asemel, et loota ja oodata, et hääbunud suhtest saaks veel kunagi asja, peaksid kogu oma energia suunama uute tutvuste loomisele. Kui tunned end üksikuna, siis ära helista enam eksile, helista sõbrale. Võtke koos midagi põnevat ette. Võib-olla on su tulevana kaasa just praegu kuskil kohvikus lehte lugemas ja ootamas, et üks kena neiu tema kõrvale istuks ja juttu alustaks?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles