Internetis striptiisitarina töötanud naine meenutab, kuidas ta end võõrastele meestele paljastas

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Endine internetis tegutsenud striptiisitar Abigail Fox rääkis oma kogemustest ja sellest, kuidas ta meesklientidele veebikaamera ees striptiisi tegi ja end rahuldas.

Fox sattus selle töö peale neli aastat tagasi tänu ajalehes ilmunud kuulutusele. Kuulutus lubas, et «naised teenivad kuni 500 dollarit päevas pakkudes meestele meelelahutust», tööruumidena kirjeldati «kohalikku stuudiot» ja töövahenditena nimetati vaid sülearvutit ja veebikaamerat, lubades, et ükski klient ei puuduta naisi, kirjutab Daily Mail.

Foxi sõnul tundus see töö lihtsana. «Minu esimene klient oli Johni-nimeline mees, kes tahtis vaid rääkida. Kolm tundi. Kui me lõpetasime, olin mina 270 dollari võrra rikkam ja tema tundis, et ta teab mind. Alguses tundusid sellised kliendid tõelise klišeena: üksikud tüübid, kes tahavad vaid paariks tunniks tüdruksõpra, kes neid kuulaks.»

Tavaliselt suhtles Fox klientidega Skype'i vahendusel nii, et tema oli kaamera ees, aga kliendi vastused tulid kirjalikul teel. Mõnikord küsis mõni meesklient, et kas naine sooviks ka teda näha. «Internetis ja kaamera ees olles olin ma väga entusiastlik. Mulle meeldis riideid seljast võtta ja oma sõrmi limpsida. Mulle meeldis lugeda klientide fantaasiate kohta. Ausalt öeldes pakkus mulle mõnu ka see, kui ma nägin, kuidas klient kaamera ees masturbeeris,» meenutas Fox.

«See on minu karjääri jooksul küll selline töö, mis on kõige rohkem olnud klientidele keskendunud. Ma pidin olema kaasahaarav, õrritav ja sõbralik.»

Aja möödudes hakkas Abigail tööd tegema kodus, mis tähendas seda, et ta ei pidanud enam agentuurile maksma ning võis töötada siis, kui talle kõige paremini sobis.

Naine õppis tegutsema ka nii, et klient võimalikult kaua temaga oleks, sest iga minuti eest tiksus kliendi krediitkaardilt kindel summa. «Ma hakkasin riidest lahti võtma võimalikult aeglaselt ning õrritasin kliente rahulikult, hoides ise ühte silma kellal. Ma pakkusin neile sageli, et mul on uusi lelusid, mida ma võiksin demonsteerida.»

Kuid lõpuks tüdines naine sellest kõigest. Teda olid ära tüüdanud erinevad karakterid, kelle ta oli pidanud välja mõtlema erinevate klientidega suheldes. Ka tema elukaaslase jaoks muutus naise töö vastumeelseks, seega naine tegi «meelelahutusäriga» lõpparve ja sulges oma kontod.

«Nüüd ma enam ei mõtlegi sellele. Vaid siis, kui ma mõnikord riidest lahti võttes vaatan üle õla mõne väljamõeldud kallima suunas või kummardun võrgutavalt ette, et sukki jalga panna - täpselt nii, nagu ma kunagi kaamera ees tegin.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles