Liisi Eesmaa: rohkem julgust moemustritega mängimisel!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Eesma
Liisi Eesma Foto: Jelena Rudi

Tänavu kolmandat korda Kuldnõela nominendiks nimetatud moelooja Liisi Eesmaa sõnul on trendirägastik nii kirju, et ennekõike tasub enda karakterist lähtuda ning julgemalt kombineerida.

«Moepildis on palju mustreid, millega on mõnus mängida. Tagasi on šoti ruudud ja koolilapse univormid. Trendikad on ka suured mustrid, prindid ja lilled isegi talvel. Talvelilled on siiski suvistest dramaatilisemad – lopsakad, sügavad, tumedamad. Lõbusaid tulemusi saab näiteks kui sobitada ruute lilledega,» lisab Liisi.

Liisi jaoks on hooaja peoriietuses üheks huvitavamaks nähtuseks kõikvõimalikud vesised kangad ja 3D-läiked: «Isegi vihmamantli materjal on tulnud tagasi pliiatsseelikutes, mis on ontlikult veidi üle põlve. Materjalidest püüavad veel pilku läikivad, sillerdavad ja mitmekihilised kangad. Peoõhtul on tõeliselt naiselikuks trumbiks rõhutatud taljega pikad kleidid. Samuti võiks pidulikeks hetkedeks leiduda iga naise kapis üks äge siidikleit.»

Liisi Eesmaa on üks nimekatest disaineritest, kelle hooaja tähelepanekuid kuuleb ning soovitustest inspireeritud moeetendusi näeb 11. ja 12. oktoobril Viru Keskuse moesündmusel FIBIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles