Üksteist asja, millega ei peaks mehe juures leppima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oleme kõik ilmselt mõne partneri käitumist või kombeid pidanud vähemalt korra välja vabandama. «Tal on lihtsalt palju tööd» või «selle sõnumi saatja on lihtsalt ta hea sõbranna», kas tuleb tuttav ette?

Glamour.com toob välja üksteist asja, mida ei pea mehe juures aktsepteerima.

Ta kaitseb oma telefoni nagu see oleks riigisaladus

Nii mõnelgi korral võib juhtuda, et unustame oma maagilised sõnumisaatjad lukku panemata ja vedelema oma uue kallima lähedusse. Aga kui su mees paneb alati oma telefoni lukku, paneb selle su nägemisulatusest eemale ja võtab telefoni isegi tualetti minnes kaasa, siis võid kindel olla, et ta varjab midagi.

Olete pool aastat koos olnud, aga ta pole sind ühelegi oma sugulasele tutvustanud

Teie suhe on õitsele löönud ja olete mitu kuud koos olnud, seega peaks mees tahtma sind järjest rohkem oma ellu kaasata. See tähendab ka sinu tutvustamist oma vanematele. Kui kuus kuud on möödunud ja sind pole ühelegi sugulasele veel tutvustatud, siis võib selle taga kindel põhjus peituda.

Ta veedab palju aega oma eksiga

Mõnikord tasub oma sisemist häält kuulata. Võib-olla hakkab see kisama siis, kui mees läheb eksiga kokteile jooma, võib-olla pistab sisehääl karjuma sel hetkel, kui avastad, et mehe eks on mehele seksika sõnumi saatnud. Ürita selle teemaga täiskasvanulikult ümber käia ja küsi mehelt, mis toimub. Võid ka viisakalt talle öelda, et tahaksid rohkem tema tähelepanu saada.

Ühel hetkel on ta kuum, järgmisel külm

Päris alguses võib mees veidike naisega mängida, näiteks ta ei vasta su sõnumitele samal päeval või üritab niisama «lahedat» muljet jätta. Aga kui sul on juba tüdruksõbra tiitel, peaks kõikide mängudega lõpp olema. Enam ei tohiks tekkida küsimust, kas sa ikka meeldid talle ja kas ta tahab sinuga koos olla. Ta ei tohiks pikalt viivitada su kõnedele ja sõnumitele vastamisega ning öelda, et «tal on plaanid» selgitamata, mida need endast kujutavad.

Ta käitub sinuga halvasti

Võib-olla on mõni su sõbranna väljas käinud mehega, kes teda halvasti kohtleb ja kõik saavad sellest aru... välja arvatud sõbranna!? Mõnikord võib juhtuda, et satud ise sõbranna asemele ega taipa, et mees käitub sinuga nagu viimane mölakas. Usalda oma sisetunnet. Ära otsi vabandusi, sa oled paremat väärt.

Ta kohtleb oma ema kui kuningannat ja sind kui lihtrahvast

Oleme kuulnud hirmujutte memmepoegadest, aga siin on asja tuum: mitte, et mees ei peaks oma ema austama ja armastama, see on pigem hea märk, kui ta emaga hästi läbi saab, aga ema ei peaks pidevalt teie suhtesse sekkuma. Kui sinu unistuseks on pulmad rannas korraldada, aga ämm tahab ametlikku vastuvõttu, kes siis peale jääb? Kui tegemist on teie suhtega, siis peaks vaid üks naishääl võimust võtma.

Ta ei pinguta, et sinuga perega häid suhteid luua

Kui olete sinu perega koos, on mehel igav, talle ei jää su sugulaste nimed meelde ja kui sa ütled, et onutütar kutsus teid oma sünnipäevale, küsib mees: «Kas me peame minema?» On aeg suureks kasvada, sõbrake!

Ta graafik on täis tegevusi... mis ei puuduta sind

See, et olete püsisuhtes, tähendab, et kumbki teist ei tohi teiste inimestega kohtingutel käia. Meenuta seda talle, kui ta juba jälle veedab õhtu oma sõpradega. Kui ta pole nõus oma prioriteete muutma, siis peaksid taipama, kus sina selles nimekirjas paikned.

Teda ei huvita sinu rahuldamine voodis

Mõni mees üritab naist rahuldada, ent tal ei õnnestu see, aga mõni mees ei vaevu üldse proovimagi. Kui oled mehele selgelt teada andnud, mis sulle voodis meeldib ja kui tema jääb endiselt oma iseka 10-minutilise rutiini juurde, siis on aeg tõsiselt rääkida.

Ta valetab

Üks asi on see, kui ta valetab selle kohta, et tema arvates on su ema lahe. Hoopis teine asi on see, kui mees valetab selle kohta, kus ja kellega ta on, mis tunded tal sinu vastu on või millist suhet ta tahaks. Hea mees, kellel pole midagi varjata, ei valeta sulle niisama. Jutul lõpp.

Ta pole nõus kompromissile minema

Kui sa ei saa kunagi oma lemmiksaateid vaadata, kinos filmi valida, otsustada, millises restoranis te sööte, lemmikloomale nime panna või ühist pärastlõunat planeerida, sest mees tahab kõiki neid otsuseid ise teha, siis võib-olla tahab ta suhtes ka üksi olla?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles