Eelistad seksida pimedas? Õpi oma keha armastama!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Enamik naisi on seda vast kogenud: enne seksimist kustutatakse toas tuled või jääb põlema vaid mõni kerget valgust heitev lamp. Päevavalges on seksimine vähem nauditav, sest oma keha varjamiseks kiputakse riided selga jätma.

Hiljuti läbi viidud uuring tõestas, et paljud inimesed, ka mehed, pole rahul teatud kehaosadega ning tahaks neid partneri eest varjata, kirjutab YourTango.

Teadlased uurisid pikaajalises suhtes olevatelt meestelt ja naistelt, kas nende oma keha segab neid seksi ajal. Tulemused ei olnud üllatavad: nii mehe kui naised tunnistasid, et neil on seksi ajal oma kehadest negatiivsed mõtted, naised tõid sageli esile just rindu ja kõhtu, sest need kehaosad on naistele kõige problemaatilisemad.

Naiste negatiivsed mõtted takistavad neid lausa seksuaalset rahuldust kogemast.

Kuidas õppida oma keha armastama, et see ei segaks sul naudingut tundmast? Kuidas olla oma kehaga niivõrd rahul, et seksi ajaks tuled põlema jätta? Siin on viis nõuannet.

Tule oma mõtetega maa peale tagasi. Isegi supermodell Cindy Crawford on tunnistanud, et tahaks omale sellist keha, nagu on ajakirjades oleval Cindy Crawfordil. Meid ümbritsevad pidevalt pildid naistest, keda reaalselt ei eksisteeri. Kui tabad end mõnikord mõttelt «tahaksin ka selline välja näha», siis tuleta endale meelde, et isegi see naine, kelle välimust sa kadestad, ei näe selline välja.

Valmista end alastiolekuks ette. Kõigile inimestele ei meeldi piitspeenikesed kehad, paljud tunnevad end atraktiivsemalt siis, kui nad on võimelised end painutama piisavalt, et teatud positsioone voodis võtta. Tee trenni, et sul tekiks hea enesetunne. Vali selline treening, mis sulle kõige paremini sobib, kasvõi õhtuti jalutamas käimine.

Mõistus on suurim seksuaalne organ. Kui su mõtted on hajevil, keskendu oma partneri kehalõhnale või sellele, mis tunde linad su naha vastas tekitavad, sel viisil suudad paremini antud hetkes viibida. Hetkes olemine suurendab rahulolu ja muudab orgasmi saamise kergemaks.

Loo vastav meeleolu. Sa ei korraldaks ju õhtusööki ilma lauda katmata, seega tee ettevalmistusi, mis tekitaksid sinus seksika tunde. Ära unusta küünlavalgust - see võib tunduda klišeena, aga küünlavalgus tekitab magamistoas seksika ja romantilise valguse.

Vali sobivad riided. Ükski superkangelane pole julge ilma oma superkangelase kostüümita. Seksikas aluspesu võib vägagi erutavana mõjuda ning naine unustab mured oma kehakuju pärast. Pitsiga pesu mõjub naistele eriti erutavalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles