Kümme asendit, mis garanteerivad orgasmi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Kas koged orgasmi iga kord, kui seksid või hakkad juba unustama, millise tunde see üldse tekitab? Või on sul raskusi orgasmi saavutamisega? Äkki peaksite partneriga proovima mõnda uut asendit?

Siin on kümme positsiooni, mis garanteerivad orgasmi, kirjutab iDiva.

1. Hoia patja oma pepu all ja tõsta oma puusad ning jalad õlgade suunas. See stimuleerib G-punkti ja armatsemine muutub tunduvalt erootilisemaks. Sellises asendis tunned rohkem. Palu partneri aeglaselt enda peale ronida ja peenis sisse lükata. Ole valmis kogema elu parimat orgasmi.

2. Lama kõhuli, tõsta veidike oma peput ülespoole ja lase partneri tegutseda. Sellises asendis on rohkem hõõrdumist ja lõpp on alati vaimustav.

3. Lama selili ja palu partneril enda kõrvale lamada. Palu tal näoga sinu poole olla ning põimi oma jalad ümber tema pepu ja reite kui ta su vagiinasse siseneb. Erutuse suurendamiseks võid ennast puudutada.

4. Kui tahad orgasmi kogeda, siis üks kindlamaid asendeid on see, kus naine on peal. Aga kui sinu jaoks see asend ei toimi, siis proovi hoopis niimoodi: palu mehel lamada voodil ja istu tema peale nii, et oled mehe poole seljaga. Veendu, et su jalad oleksid võimalikult mehe keha lähedal, et hõõrdumine ja nauding oleksid suuremad.

5. Aeg eksperimenteerida! Jätke voodi mängust välja ja lama hoopis lauale või muule pinnale. Pane üks jalg mehe õlale, kui ta sinu maailma raputama hakkab. Mehe liigutuste ajal pigista aeg-ajalt oma kannikaid kokku, et suurendada kirge.

6. Kellele ei meeldiks vana hea sületants? Haara ohjad ja istu mehe peale. Veendu, et mees ei oleks lamavas asendis, vaid istuks. Seejärel kõiguta end ette ja taha, libistades oma sõrmi läbi tema juuste. See ajab ta hulluks!

7. See on kõige lihtsam asend, mis garanteerib maksimaalse naudingu. Olge üksteise kaisus nii, et sinu selg on suunatud mehe poole. See stimuleerib su G-punkti, suurendab hõõrdumist ja aitab teil mõlemal orgasmini jõuda.

8. Toetu seina või ukse vastu, olles näoga mehe poole ja palu tal endasse siseneda. Seistes pole täielik sisenemine võimalik, seega hoia jalgu võimalikult koos, et hõõrdumine oleks tugev ja teie mõlema kõige tundlikumad kohad oleksid stimuleeritud.

9. Lama täielikult mehe peal ja libista end edasi-tagasi. Kui võimalik, suudelge kindlasti üksteist. On aeg orgasmi saada, naised!

10. Lase mehel istuda tooli või diivani peale ja lõõgastuda. Istu talle sülle nii, et oled justkui risti temast üle. Kasuta oma jalgu, et liigutada end üles ning alla ja te mõlemad saate kindlasti orgasmi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles