Kanaprae teine elu supina

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ragne Värk

Kui olete otsustanud panna vabariigi aastapäeva puhul lauale kanaprae ning sellest jääb midagi järgi, soovitab toidublogi pidaja Ragne Värk anda kanale järgmisel päeval teine elu supina.


Neljale

*1 l vett

*2 puljongikuubikut

*grillkanast ahjuvormi jäänud kallerdist

*3 leeskputke lehte (kui juhtub leiduma)

*1 porgand

*2-3 kartulit

*175 g grillkana liha

*60 g spagette

Pane vesi koos puljongikuubikute, 2 sl grillkana kallerdise ja leeskputke lehtedega keema. Koori, puhasta ja lõika kuubikuteks porgand ja kartulid. Lisa puljongile porgandikuubikud ning keeda kuni porgand hakkab pehmenema.

Seejärel lisa kartulikuubikud ja lühemaks murtud spagetid ning keeda ca 7-8 minutit. Keemise lõpu poole lisa supile väiksemateks tükkideks hakitud kanatükid. Pane supp kuumalt kaussidesse ning serveeri koos värskelt hakitud peterselli või rohelise tilliga.

Autor: Ragne Värk

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles