Seitse võimalust, kuidas oma suhe ära rikkuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mitte miski ei tapa suhet kiiremini, kui seitse allpool toodud tegevust. Ära ütle, et sind pole hoiatatud!

Seks esimesel kohtingul. Ära kiirusta esimest kohtingut lõpetama kirgliku seksiga. Seksiga pole üldse tarvis kiirustada. Kui annad kohe alguses mehele endast kõik, siis kaotab ta kiiresti huvi ja põgeneb suhtest. Teil on aega seksida küll ja veel, lase tal esialgu hinnata su isikuomadusi, kirjutab Genius Beauty.

Ära räägi mehele kõike. Lapsepõlve läbielamised, äpardused koolis ja vaidlused perekonnaga tuleks jätta hilisemaks ajaks. Ära kiirusta sellega, et räägid kohe suhte alguses partnerile kõik oma isiklikud saladused. Sa ei taha ju teda liigse avameelsusega ära hirmutada.

Ära pommita teda kõnedega. Telefonikõned, sõnumid ja e-kirjad - kas see pole mitte liig? Mees tahab ise «tagaajaja» rollis olla, seega anna talle see võimalus. Ära pommita teda sõnumitega ega helista mitu korda päevas, et uurida, millega ta parajasti tegeleb.

Ära luura mehe järgi. Sul võib ju olla kiusatus haarata mehe telefon ja vaadata läbi saadetud ning saadud sõnumid, aga ole ettevaatlik. Kui mees sellest teada saab, võib teie suhe kohe läbi olla. Teiseks võid näha midagi, mida sa näha ei tahaks. Kolmandaks on see lihtsalt alandav.

Ära teeskle orgasmi. Võid ju arvata, et mis seal ikka, väike valge vale ainult. Aga ole ettevaatlik, et sa niimoodi mõtlema ei hakkaks. See väike valge vale võib tulevikus suureks probleemiks muutuda. Sa ei taha ju pärast seksi rahuldamata olla, või mis? Räägi talle kõik ära ja proovige üheskoos lahendusi leida.

Ära ürita meest muuta. Ära looda, et suudad meest muuta - inimesed ei muutu. Kui sul on terve hunnik kaebusi, siis on lihtsam partnerit muuta, kui oodata, et mees end sinu nimel muudaks.

Ära unusta enda huvisid. Muidugi on tähtis oma värsket suhet arendada, aga sa ei tohiks unustada oma huvisid ja soove. Kõigepealt pead iseennast armastama, seega ära lõpeta trennis käimist, sõpradega kohtumist ega unusta neid asju, mis sind õnnelikuks teevad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles