Millal on naised oma välimusega kõige vähem rahul?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Põhjuseid, miks esmaspäevi vihatakse, on mitmeid ja siin on veel üks: 46 protsenti naistest on veendunud, et nad näevad kõige koledamad välja esmaspäeva hommikuti.

Lisaks päevale, nimetasid naised ka tegevusi, mis tekitavad neis tunde, et nad on koledad, kirjutab Yahoo! Shine.

69 protsenti naistest ütles, et nemad tunnevad end koledana hommikul ärgates; 67 protsenti vastas, et haigus muudab neid koledaks; 62 protsenti naistest tunnevad end koledana, kui nad higistavad; 61 protsenti pole välimusega rahul, kui nad on stressis ja 60 protsenti naistest peavad end koledaks siis, kui nad nutavad.

Esmaspäevale järgnes pühapäev, sest 39 protsenti naistest tunneb, et nädalavahetuse tegevused kurnavad neid ja nende nahka.

Kim Bates, ettevõtte PHD USA brändiplaneerimise juht, selgitas, et taoline info aitab ilutooteid valmistavatel ettevõtetel paremini klientidega suhelda ning austada fakti, et naistel esineb hetki, mil nad ei taha kuulda midagi ilust ega välimusest.

Selgus ka see, et naiste halb enesetunne ei kesta terve päeva. Umbes lõuna paiku hakkavad asjad ülesmäge minema ning naine on kõige positiivsemalt häälestatud oma välimuse suhtes kell 12-15.

Naised tunnevad end kõige paremini neljapäeviti, sest siis hakatakse mõtlema nädalavahetusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles