Kaheksa põhjust, miks hommikune seks on eriti kuum

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled juba ammu ärkvel ja hommikukohvgi joodud, aga partner alles pikutab voodis? Kuidas oleks, kui poeksid voodisse tagasi ja üllataksid teda hommikuse seksiga?

iDiva toob välja kaheksa põhjust, miks hommikune seks on eriti kuum.

Kas tead veel paremat moodust, kuidas päeva alustada? Ilmselt mitte. Öeldakse, et päev kujuneb heaks, kui päeva algus on hea. Mis trumpaks üle hommikuse orgasmi? Eksperdid on kindlaks teinud, et hommikuse seksi käigus vallandub oksütotsiini, mis tekitab sinu ja partneri vahel tugevama sideme.

Kas kellelgi on midagi selle vastu, et hommikul võimalikult kaua voodis olla? Ja mis oleks voodis veel parem tegevus kui kähkukas? Kui teil on aega, võite partneriga üksteist ka kaisutada ilma, et üks teist magaks või lausa norskaks.

Kui olete pikaajalises suhtes, siis võib juhtuda, et seks pole teie suhtes enam esikohal. Kui tihti oled ettekäändeks toonud peavalu või vajaduse õhtul tööd teha? Kui seksite hommikul, siis sa ei pea muretsema selle pärast, et oled õhtul seksiks liiga väsinud. Kui seksite hommikul, olles ärksad ja energilised, on teil õhtul rohkem aega, et üksteise kaisus filmi vaadata.

Võid öelda, et oled laisk ja partner ei pane seda sulle pahaks, sest alles on ju hommik. Proovige näiteks kaisutamispoosi, kus saate mõlemad pikali olla või lase partneril suurem osa tööst ära teha, kui ta on hommikuti sinust energilisem. Lisaks on sul hea põhjus, miks su juuksed on sassis ja nägu meikimata - sa ju alles ärkasid!

Teadlased on kindlaks teinud, et hommikune seks muudab immuunsüsteemi tugevamaks, suurendades oluliste antikehade taset. Unusta külmetushaigused ja gripp ning seksi regulaarselt hommikuti.

Kas olete tööle hiljaks jäämas? Väike ühine dušš ja kähkukas vannitoas oleks ju päris põnev, või mis? See aitab teil aega kokku hoida, sest te ei pea üksteise järgi ootama ja ka veearve on väiksem. Veenduge, et teil liiga libe poleks ning kumbki teist ei kukuks.

Mehe testosterooni tase on kõige kõrgem hommikul, kui mees on puhanud ning tänu heale unele end «laadinud». See tähendab, et mees on hommikul kiimas ja energiline. Pealegi, kui tal on rohkem energiat, et kauem vastu pidada, siis võid kindel olla, et ka sina saad orgasmi.

Lisaks sellele, et hommikune seks tekitab terveks päevaks hea tuju, vähendab see ka südamehaiguste ja südamerabanduse riski. Kuna hommikusel seksil on niivõrd palju kasulikke omadusi, võiks vähemalt kahel hommikul nädalas partneriga voodis hullata!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles