Spanx - (meelelahutus)maailma naiste võlurikepike

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kourtney Kardashian pildistamas. Tuleiil tõstis kleiti, mille alt paistis välja korrigeeriv aluspesu.
Kourtney Kardashian pildistamas. Tuleiil tõstis kleiti, mille alt paistis välja korrigeeriv aluspesu. Foto: mavrixonline.com/Scanpix

Mis teile meenub, kui öelda «vormiv pesu»? Laske ma proovin: küpses eas vormikad daamid postimüügikataloogi lehekülgedelt? Jah, ka minu mällu on nad jätnud sügava jälje, kirjutab Monika Maiorov Ooolala.ee moeblogis.

Sellest on tegelikult kahju, sest seetõttu kipume me vormivat pesu samastama mingite (loomulikult enda minapildiga mittevastavate) stereotüüpidega nii palju, et ei märka reaalsust. Samas olgem ausad, kõik me oleme korra elus igatsenud omada Hollywoodi figuuri.

Kui nüüd aga natukene mõelda ja pisut uurida, ilmneb, et tõenäoliselt kõnnib meelelahutusmaailma auhinnagaladel sama palju vormivaid pükse kui kordumatuid õhtukleite. Kusjuures guugeldades leidsin tõenäoliselt rohkem tulemusi endast nooremate kuulsuste kui vanemate kohta.

Spanxi pesu kandmisega on kõmufotograafidele vahele jäänud näiteks Selena Gomez, Kristen Stewart, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Jennifer Lopez ja  Blake Lively.

Pean tunnistama, et mul on siiralt hea meel, et nii paljud staarid, keda pidasin õnnelikuks looduse poolt antud ilusa figuuri omanikuks, kasutavad tegelikult vormiva pesu abi. Olen nõus, et vormiv pesu iseenesest ei näe just kuigi kaunis välja, kuid teeb ikka kauneid tegusid küll. Ilmselt oleme kõik kogenud, kuidas üks juukselõikus või kaotatud poolteist kilo panevad meid end sootuks teisiti tundma ja enesekindlamalt liikuma. Kui sama võimaldab üks veniv, esialgu kummalisena tunduv riideese, siis lase käia!

Spanx on iseäranis vahva bränd just seetõttu, et selle looja Sara Blakely on kogu oma hinge pannud toote väljaarendamisse ja müüki ning saavutanud (kõike esialgu üksinda tehes) seeläbi uskumatu edu. Sara avastas tühja turuniši, kui üritas leida midagi, mida oleks hea kanda heledate pükste all keha vormijana ning lõikas maha vormivate sukkpükste jalalabad. Ka esimesed «enne» ja «pärast» tootefotod tegi Sara endast vannitoa peegli abil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles