Mehed teesklevad orgasmi palju sagedamini kui võiks arvata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Enamasti räägitakse sellest, et naised teesklevad orgasmi. Uue uurigu autorid väidavad, et ligi veerand meestest on teinud sama. 

Küsitlusest ilmnes, et orgasmi on teeselnud 22 protsenti vastanutest. Lisaks selgus, et 67-protsendilise tõenäosusega teesklevad orgasmi pigem lahutatud kui vallalised mehed, vahendab Huff Post.

Miks see nii on? Psühholoog Seth Meyersi selgitusel teesklevad mehed orgasmi selleks, et ei peaks partneriga seksiteemadel rääkima. Mehed kardavad, et kui naisele tõtt tunnistada, siis tekitab see naises ärevust ja pärast peab sel teemal lõputult rääkima.

Naised teesklevad orgasmi oluliselt rohkem. Küsitluste abil on jõutud erinevatele tulemustele, orgasmiteesklejaid on naiste seas umbes 50-80 protsenti. Ühe uuringu tulemustest selgus, et suisa veerand naistest teeskleb orgasmi iga vahekorra ajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles