Milliste mooduste abil ei tohiks meestele üritada muljet avaldada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Teatud asju ei tasuks kunagi meestele mulje avaldamiseks teha, hoolimata sellest, kas oled veel teismeline või juba vana kala kohtingumaailmas. Kui mees sulle tõeliselt meeldib, siis on kõige parem iseendaks jääda, muidu ei pruugi ta armuda mitte sinusse, vaid sinu tegelaskujusse.

Mida ei tohiks kunagi mehele mulje avaldamiseks teha? Sellest kirjutab Allwomenstalk.com.

Ära jäta endast rumalat muljet

Ära ole selline naine, kes tunneb, et peab endast rumalama mulje jätma, kui ta tegelikult on. Kui mees ei suuda taluda sinu intelligentsust, siis kuidas on ta võimeline sind toetama, et sa edu saavutaksid? Sa oled kõvasti vaeva näinud, et saada selliseks inimeseks, kes sa täna oled ja mees peaks seda mõistma ning hindama.

Ära kanna kõige paljastavamaid riideid

Selles pole midagi halba, kui tahad veidike säärejooksu näidata või oma kauneid käsi paljastada. Probleem tekib aga siis, kui sinu riided on pidevalt sellised, mis sobiks pigem randa või pesumodelli selga. Niimoodi ei teeni sa mehe austust ega muuda sind mehe silmis ihaldusväärsemaks partneriks. Paljastavad riided jätavad mulje, et oled kergesti kättesaadav. Sellist naist ei taha aga ükski mees.

Ära unusta oma kombeid

Sa oled naisterahvas. Käitu vastavalt. Ära unusta oma kombeid, ole viisakas. Pole tähtis, kelle seltskonnas sa parajasti oled, sa peaksid alati teisi kohtlema austuse ja lugupidamisega. Sa ei pea viisakusega üle piiri minema, ära lihtsalt käitu teistega ebaviisakalt.

Ära ropenda

Kuigi ropendamine on näiteks noorte seas tänapäeval levinud tegevus, on see siiski ebaviisakas ja ebameeldiv. See ei jäta sinust paremat muljet. Paljud mehed on öelnud, et ropendav naine pole nende jaoks üldse atraktiivne.

Ära lõpeta oma lähedastega suhtlemist, kui oled suhtes

Mõned naised lõpetavad oma lähedastega suhtlemise, sest nad arvavad, et sel viisil on nende suhte parem. Perekond ja sõbrad on osa sellest, milline inimene sa oled. Nendest eemaldumine ei tähenda, et su suhe muutuks mingil moel paremaks.

Ära teeskle, et tunned huvi

Mitte kunagi ei tohiks jätta muljet, et mehe hobid pakuvad ka sulle huvi, kui see tõele ei vasta. Kui sa meest armastad, siis see ei tähenda tingimata, et peaksid armastama kõike, mida ta teeb. Huvi teesklemine ei anna kunagi häid tulemusi. Lõpuks hakkab mees sügavamalt su huvi uurima ja ühel hetkel jääd talle nii või teisiti vahele.

Ära kaota iseennast

Võib-olla muudad mõnda pisiasja enda juures, et mehele meeldida. See on normaalne. Aga kui teed suuri muutusi, et saada mehe ideaalnaiseks, siis see on natuke imelik. Sa pead iseendaks jääma. Mees peaks sinu vastu huvi tundma sinu enda pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles