Kuidas partnerisse uuesti ära armuda?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas sinu arvates on ka sügis kõige romantilisem aastaaeg? Ööd on pikad, loodus on imekaunis, joogid on kuumad ja ilm on ideaalne toas olemiseks ning kallima kaisutamiseks. Sügis on ideaalne aeg armumiseks, aga mis siis, kui sa oled juba suhtes?

Ka suhtes olles võid sügist täpselt samamoodi nautida nagu kelmikad vallalised. Siin on kolm nõuannet, kuidas partneriga koos lõbutseda ja temasse uuesti ära armuda, kirjutab The Frisky.

Minge oma mugavustsoonist välja... kahekesi. Kasvõi koos reisile minnes on võimalik partnerit uues valguses näha. Kui viite oma suhte tavalisest keskkonnast välja ja näete, kuidas partner erinevate väljakutsetega toime tuleb, võite hakata üksteist rohkem hindama ja armastama. Kui reisimine tundub selleks liialt kuluka ettevõtmisena, minge koos näiteks keelekursusele, käige koos trennis või kogege midagi, mis teid mugavustsoonist välja viiks.

Ole parem kuulaja. Kui me õpime kedagi tundma, siis kipume kiirelt eeldama, et teame teise inimese kohta kõike ning meie kuulamisvõime kipub «laisemaks» muutuma. Segame teineteise jutule vahele, ütleme ajakirja lapates «jah, kallis, see on väga tore» või ootame kannatamatult oma rääkimiskorda. Kuidas oma suhet taaselustada? Tõota endale, et hakkad tõeliselt ja korralikult partnerit kuulama. Keskendu partnerile, kui ta sulle midagi räägib. Küsi täpsustavaid küsimusi. Kohtle partnerit, nagu ta oleks mõni huvitav tundmatu, keda sa tahad tingimata tundma õppida.

Ärge lõpetage kohtingutel käimist. Pikaajalises suhtes olevad inimesed ei kipu kohtingunõuandeid tõsiselt võtma, sest nad arvavad, et need nõuanded ei kehti enam neile. Kuigi teatud nõuannetest tasuks tõepoolest mööda vaadata, ei tohiks suhtes olles lõpetada kohtingutel käimist. Pole tähtis, kui kaua te koos olete olnud, käige aeg-ajalt romantilistel kohtingutel. Otsige uusi põnevaid kohtinguideid. Planeerige romantilisi õhtuid vaid teile kahele. Olge spontaansed. Mida rohkem lõbusat, erutavat kohtinguenergiat oma suhtesse toote, seda rohkem õpite üksteist hindama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles