Sügis kiires moes ehk stiilinäiteid H&Mist, Montonist ja Mangost

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monton – oranži ja sinise kontrast
Monton – oranži ja sinise kontrast Foto: Peeter Langovits

Stilist Merit Boeijkens uuris, mida pakuvad sügiseks kolm kiirmoemärki – eestimaine Monton, hispaanlaste Mango ja tänavune uustulnuk, rootslaste H&M – ning miksis kokku moevärsked argikooslused. 

H&M – kõige trendikam mantel: «Seda suure ja avara lõikega luksusliku alpakavillaga mantlit on hea miksida kontrastselt šiki ja liibuva joonega pükskostüümi, pükste või pikkade saabastega, siis tuleb mantli vabam vorm hästi esile. Ühtaegu esindab selle õrnalt beežika varjundiga roosa killukest sügistalvisest värvitrendist, mis vastukaaluks tumedatele ja küpsetele toonidele pakub heledamat paletti. Hea kontrasti annavad mantlile ka väike maomustriline ridikül ja kirju sall,» ütleb Merit Boeijkens.

Jakk 29,95 eurot, püksid 29,95, angooravillane mantel 129, sall 9,95, ridikül 19,95 ja pikad saapad 49,95 eurot – kõik H&M.

Monton – oranži ja sinise kontrast: «Trentšmantel ise on ehe moeklassika, selle värv aga samasugune hooaja trend nagu laia servaga kübargi. Pluus ja püksid esindavad samuti sügise lemmikvärve, sinist ja lillat. Et aga kooslus ei muutuks liiga rangeks, võiks sinna juurde kanda näiteks madalaid ratsasaapaid ja hoida juuksed lahti,» soovitab Merit Boeijkens.    

Pluus 49,95 eurot, püksid 55,95, kübar 39,95, kott 79,95 ja  trentšmantel 149 eurot – kõik Monton. Saapad 133,95 eurot, NS King.

Mango – klassika ja mood üheskoos: «Elegantse mantli kuldsed nööbid ja range lõige, mis inspireeritud sõjaväe-, sealhulgas husaarivormist, on praegu moes aktuaalne teema. Lühikeste varrukatega punast kleiti võib kontoris kanda koos jaki või kardiganiga, ilma nendeta saab sellest ehteid lisades õhtuks efektse kokteilikleidi,» annab stilist nõu.         

Kleit 49,99 eurot, mantel 129,99, kott 44,95 ja saapad 79,95 eurot – kõik Mango.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles