Viis suurimat viga, mida uue partneriga voodis olles tehakse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Esimest korda uue partneriga voodis olles võib nii mõnigi asi vahekorrast sõltuda. Seks toob suhtesse intiimsust ja haavatavust ning kindlasti muudab suhet.

Esimene seks uue mehega peaks mehele aimu andma, mis teda ees on ootamas. Milliseid vigu aga uue partneriga esimest korda voodis olles kõige rohkem tehakse? Sellest kirjutab bettyconfidential.com.

1. Käitud nagu täielik pornostaar. Loomulikult tahad talle muljet avaldada, aga mõni asi võiks saladuseks jääda, et ta saaks oma fantaasiat kasutada. Esimest korda uue mehega voodis olles ei tunne sa teda ilmselt veel nii hästi, et talle oma veidraid fetišeid tutvustada, oma rollimängudest rääkida või puudutada teda kohtadest, kust teda veel puudutatud pole. Aja jooksul võid talle kõikidest neist asjadest rääkida, aga esialgu liigu edasi väikeste sammudega. Ära esimese seksi ajal ka kõiki oma võlusid voodis paljasta, selleks on liiga vara.

2. Seks ilma kaitsevahenditeta. Sama mõte, mis esimese punkti puhul: sa ei tunne meest veel piisavalt hästi, et tema seksuaalseid harjumusi hästi teada. Võib-olla ei tea sa veel sedagi, kas olete tõsises suhtes või kas mees kohtub lisaks sinule veel teistega. Rääkimata sellest, et mehel võib olla mõni suguhaigus. Seks ilma kaitsevahendita, kui oled uue partneriga voodis, on alati suur viga. Kui suhe edasi areneb, sa usaldad meest ja usud, et ta on seda väärt, siis võite kaaluda teisi kaitsevahendeid (nt beebipillid). Aga kõige esimesel korral kasutage kindlasti kondoomi.

3. Järgmisel hommikul käitud häbelikult. Sa oled suur tüdruk ja tegid suure tüdruku otsuse, sest tahtsid seksida. Selles pole midagi halba ega häbiväärset ja pole mingit põhjust, miks sa järgmisel hommikul peaksid häbelik olema. Järgmine hommik võib loomulikult veidi ebamugav olla, aga anna endast parim, et käituda sama enesekindlalt nagu eelmisel õhtul. Ära karda teda suudelda, kallistada või nalja teha. Kui sa voodist üles tõused, ära ole häbelik ega varja oma alasti keha, eelmisel õhtul talle see ju meeldis.

4. Pärast seksi jääd liiga kauaks partneri poole. Esimene seks tekitab nii temas kui sinus uusi tundeid. Kuigi see võib su esimene mõte olla, ära tegele nende tunnetega, olles liialt klammerduv (sa ju ei taha, et mees liigselt sinu külge klammerduks). Kui olete tema kodus, veeda hommikul temaga aega, aga ära pärastlõunani seal ole. Eriti kui tundub, et ta tahaks hea meelega oma tegemisi teha. Kui olete ärganud ja võib-olla ka hommikust söönud, ütle talle, et pead minema hakkama ja lisa, et eelmine õhtu oli tõeliselt meeldiv. See näitab mehele, et sul on elus teised prioriteedid peale tema ning et teie koos magamine pole su elus midagi muutnud.

5. Lähed närvi, kui ta sulle järgmisel päeval ei helista. Enamik mehi võib kinnitada, et nemad ootavad kaks-kolm päeva enne, kui naisele helistavad. Mehed käituvad nii, sest nad ei taha paista liialt meeleheitlikutena, mitte seetõttu, et nad ei tahaks naise häält kuulda. See, kui te ühel õhtul seksisite, ei tähenda, et te nüüd iga päev suhtlema hakkaks. Põhiline on see, et kui teie vahekorrast on vaid üks päev möödas, siis ei tasuks veel närvi minna, et mees pole helistanud. Kui möödas on nädal või kaks, siis on õige aeg endast välja minna, eriti kui lootsid temast midagi selle aja peale kuulda. Kui tal pole just väga head ettekäänet, miks ta sulle vahepeal ei helistanud, siis võid kindel olla, et tegemist ei olnud kõige toredama mehega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles