Kuidas hoolitseda blondide juuste eest?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Blondid juuksed vajavad erilist hoolt. Kuidas nende eest õigesti hoolitseda?

Pese juuksed spetsiaalselt blondidele juustele mõeldud šampooniga mitte rohkem kui 2-3 korda nädalas, kirjutab Genius Beauty.

Et juustele sära anda, kasuta kummelist tehtud keedist. Võta 2 teelusikatäit kummeliõisi, vala need üle 4 klaasitäie kuuma veega ja keeda paar minutit. Kurna ja lase jahtuda.

Värvitud juuksed vajavad spetsiaalset hoolt. Juuksevärvides on sageli suur kogus vesinikperoksiidi, mis võib tekitada peanaha ärritust ja kõõma. Et kuivusest ja ärritusest vabaneda, kasuta šampoone ja juuksemaske, milles on meditsiinilist muda ja meremineraale.

Blondid juuksed on väga õrnad ja sageli keskkonna poolt mõjutatavad. Ebasoodsate kliimatingimuste tõttu võivad kuldsed kiharad muutuda tuhmiks ja kuivaks. Selleks, et juukseid tervetena hoida, tee kord nädalas elustavat juuksemaski ning kasuta regulaarselt palsamit, milles on nisu ja päevalilleseemneid.

Kui värvid juuksed blondiks, siis võib juhtuda, et need muutuvad ajapikku kollaseks. Selleks, et seda vältida, eelista šampoone, milles on lillat värvainet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles