Ainult naistele: 8 müüti meeste kohta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas arvad, et sina tead meestest kõike? Portaali Essence kaasautor Paul Carrick Brunson uuris naistelt Twitteri vahendusel, millised on naiste arvates suurimad müüdid meeste kohta. Siin on kõige populaarsemad vastused ja põhjused, miks need tõele ei vasta.

Mehed mõtlevad terve päeva ainult seksist

Vale. Sageli räägitakse, et mehed mõtlevad seksile keskmiselt iga seitsme sekundi tagant. See ei vasta tõele. Kinsey instituudis läbi viidud uuring näitas, et 54 protsenti meestest mõtleb iga päev seksile, aga 43 protsenti meestest mõtlevad seksile vaid paar korda nädalas või isegi kuus. Ja 4 protsenti meestest on võimelised lausa terve kuu vastu pidama seksile kordagi mõtlemata.

Mehed pole nii jutukad kui naised

Vale. Kui teadlased on võrrelnud, kui palju sõnu kasutavad naised ja mehed samas situatsioonis, siis on selgunug, et vahe on minimaalne. Uuringud on pigem kindlaks teinud, et mehed kasutavad rohkem sõnu kui naised.

Meestele ei meeldi pühenduda

Vale. Mehed pühenduvad suhetele täpselt samamoodi nagu naised. See müüt on tõenäoliselt tekkinud tänu sellele väikesele meeste hulgale, kes kardavad pühendumist ehk «pühendumisfoobidele».

Meestele ei meeldi, kui neid välja kutsutakse

Vale. Kõigile meeldib, kui keegi neid imetleb ja piisavalt huvi välja näitab. Kellegi kohtingule palumine on kõige ilmselgem moodus näitamaks, et teine inimene meeldib sulle. Meestele - ja ka naistele - ei meeldi, kui neid kutsuvad välja inimesed, kes neile huvi ei paku.

Meestel pole tundeid

Vale. Tunded tekivad ajuosas, mis on olemas nii naistel kui ka meestel, seega on vale uskuda, et meestel tunded puuduvad.

Mehi hirmutavad tugevad naised

Vale. «Hirmutama» on kohtingumaailmas kõige enam valesti kasutatud sõna. Tõepoolest, mõned mehed tunnevad mõnes olukorras hirmu, kuid enamasti ei karda mehed tugevaid naisi, vaid pigem peavad neid atraktiivseteks.

Käe või jala suurus näitab, kui suur on mehe peenis

Vale. College Londoni ülikooli teadlased on arvamusel, et mehe käe või jala suurus pole seotud sellega, kui suur on mehe suguelund. Pärast seda, kui teadlased olid mõõtnud sadade meeste peeniseid, jõuti järeldusele, et sel väitel puudub teaduslik alus. Seega pole mõtet vaadata mehe jalanumbrit ja selle alusel omi järeldusi teha.

Mehed ei klatši

Vale. Seoses klatšimisega on läbi viidud mitmeid uuringuid ja tulemused on näidanud, et mehed võivad isegi rohkem klatšida kui naised. Nimelt on uuringud tõestanud, et 33 protsenti meestest klatšib peaaegu iga päev (võrdluseks võib öelda, et naiste puhul oli see protsent 26).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles