Naine peab abieluettepaneku saamiseks mehele 300 võileiba tegema

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oleme kõik kuulnud ütlust, et armastus käib kõhu kaudu. Kuid tundub, et üks ameeriklanna võtab seda ütlust natuke liiga tõsiselt.

Stephanie Smith on eesmärgiks seadnud oma kallimalt kihlasõrmuse saamise, ent tema teel on üks takistus. Nimelt ütles mees naisele, et abieluettepaneku saamiseks peab naine talle 300 võileiba valmistama, kirjutab The Stir,

Stephanie kallima kinnisideeks on kaks asja: «Tähesõdade» filmid ja võileivad. Igal hommikul pidavat mees üles ärkama ja naiselt küsima, kaua viimane üleval on olnud. Kui naine vastab, et juba veerand tundi, ütleb mees: «Sa oled 15 minutit üleval olnud, aga pole mulle veel võileiba teinud?»

Paljud naised läheksid sellise kommentaari peale ilmselt närvi, ent Stephanie teab, et tema mehe jaoks sümboliseerivad võileivad kallistusi, suudlusi ja armastust. Ühel päeval olevat naine mehele lihtsa kalkunilihaga võileiva valmistanud, mille peale ütles tema nägus kallim: «Kallis, sa oled 300 võileiva kaugusel kihlasõrmusest!»

Sellest sai alguse naise kulinaarne teekond. Ta hakkas võileibadest ka blogi pidama ning postitab üles foto igast võileivat, mille ta oma kallimale on teinud. Tema blogi on ka tippkokkade seas elevust tekitanud.

Stephanie on oma eesmärgist umbes 100 võileiva kaugusel.

Vaata tema blogi siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles