Kuus kavalat riietusnippi, kuidas oma kõhtu peita

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkohas olev vöö ja vabalt langevad materjalid aitavad kenasti kõhtu peita.
Keskkohas olev vöö ja vabalt langevad materjalid aitavad kenasti kõhtu peita. Foto: SCANPIX

Enamik naisi unistab lamedast kõhust, kuid kõigil pole lihtne lamedat kõhtu saada. Kui sa pole praegu oma kõhukesega rahul, siis siin on mõned nõuanded, kuidas õige riietusega seda peita.

Vali rõivaid, millel oleks vöökohas vabalt langev ja sirge lõige. Sellisel juhul ei tõmba su kõht tähelepanu ja sa tunned end enesekindlamalt ning lõõgastunumalt, kirjutab Genius Beauty.

Teine võimalus on eelistada rõivaid, mis on trapetsi kujulised. See tähendab, et need rõhutavad su rindasid, aga kõhu juures langevalt vabalt. Ka sügav dekoltee tõmbab tähelepanu su kõhult ära.

Lisaks õigele lõikele mängib olulist rolli ka riietuse värv. Eelista tumedaid toone: must, tumehall, tumesinine ja granaatpunane. Põhiline on meeles pidada, et riietuses ei tohiks kunagi olla üle kolme värvitooni, vastasel juhul paistad sa kogukamana kui tegelikult võib-olla oled. Ka teatud mustrite abil saab end visuaalselt saledamaks muuta, näiteks vertikaalsete joonte abil.

Peale värvuse tasuks tähelepanu pöörata ka materjalile. Kõige paremad valikud oleksid vabalt langevad materjalid.

Kõhukest saab peita ka spetsiaalsete varjavate aksessuaaride abil. Näiteks visuaalselt saledamaks muutvad retuusid või sukkpüksid, kõik värvid ja kõik paksused sobivad. Teine oluline aksessuaar on vöö, mis muudab keskkoha peenemaks ja tõmbab tähelepanu ära sellelt, kui ümar su kehakuju on.

Viimane oluline nipp seisneb selles, milliseid riideid tasuks vältida. Väldi lühikesi jakke, erinevate rõivaesemete kuhjumist vöökohas, suurte logode ja piltidega T-särke, väga suuri ja silmapaistvaid mustreid materjalidel ning raskeid materjale nagu teksa või nahk. Pikk jakk on parim moodus kõhu ja puusade varjamiseks. Kui kardad, et võid sellise jakiga välja näha nagu vanaema, lisa jakile nooruslikku hõngu kõrgete kontsadega. Kõhtu aitavad varjata ka pikad tuunikad ja laiad seelikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles