Millistest suudlustest naised unistavad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas nägid ideaalset suudlust mõnes filmis või oled oma peas välja mõelnud vaimustava stsenaariumi - teatud suudlustest unistavad kõik naised. Mõni musi on magus ja kelmikas, teine aga kirglik ja siivutu.

Järgnevalt on välja toodud seitse erinevat suudlust ja musi, millest iga naine unistab, kirjutab Allwomenstalk.com.

Kirglik suudlus vastu seina. Kas oled kunagi mõelnud kui seksikas see oleks, kui mees lükkaks su vastu seina ja suudleks sind kirglikult? Sa ei taha, et ta sulle haiget teeks, aga sa tahad tunda, et mees kontrollib seda olukorda. See kirglik suudlus paneb teie mõlema südamed kiiremini lööma ja jääb pikaks ajaks meelde.

Musi laubale. See on armas zhest, mis näitab, et mees hoolib sinust. See võib juhtuda hetkel, mil lamate koos voodis või jalutate pargis. See pole midagi erilist, aga lihtsuses peitubki ilu.

Suudlus, mis segab su jutule vahele. Sa ei taha, et ta sind segaks hetkel, kui üritad talle midagi olulist rääkida, aga filmides on taolised «segavad suudlused» niivõrd armsad. Ta võib sind poole lause pealt suudlusega üllatada. Tegemist võib olla õrna musiga, mis laseb sul oma juttu kohe jätkata või siis tõsiselt kirgliku suudlusega. Mõlemal juhul on see armas üllatus.

Lohutav suudlus keset pisaraid. Mõnikord ei piisa sellest, kui räägid südamelt ära midagi, mis sind piinanud on. Vahel on vaja tunda end kaitstuna. Kui sul voolavad pisarad mööda põski alla, siis võib üks suudlus vägagi lohutav olla ning päeva paremaks muuta.

Salajane suudlus. Sa ei tea, kas keegi on sind salaja suudelnud või mitte, aga see ei muuda taolisi suudlusi vähem armsaks. Kui sa magad ja mees suudleb su juukseid või pead, siis see näitab, et ta hoolib sinust. Ta ei pea seda tegema, aga ta tahab sind salaja suudelda. Ta teab, et sa ei ole sellest teadlik, seega ta ka teab, et ei saa sinult selle eest mingeid lisapunkte. Ta on lihtsalt siiralt armas.

Suudlemine muusika saatel. Kas suudled autos ja autoraadio mängib või suudlete kontserdil, suudlemine muusika saatel võib tekitada tunde nagu oleksid mõnes filmis. Kui konkreetne laul on kuidagi teie suhtega seotud, siis see muudab kogu olukorra veelgi erutavamaks.

Suudlemine keset tülitsemist. Selliseid suudlusi oled kindlasti filmides näinud: paarike tülitseb ja järsku suudleb mees naist või vastupidi. Nende omavaheline seksuaalne pinge on üle sellest, mille üle nad vaidlesid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles