Seitse valet, mida naised sageli meestele räägivad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuigi uuringud on näidanud, et mehed valetavad naistest rohkem, on ka naistel asju, mille kohta nad meestele valetavad. Isegi rohkem, kui tahaks tunnistada. Naised valetavad meestele peamiselt selleks, et konflikte vältida, kuid valetamine tekitab suhtes alati probleeme.

Siin on mõned levinumad valed, mida naised meestele üsna tihti räägivad, kirjutab Allwomenstalk.com.

«Raha pole oluline»

Naised eelistaksid abielluda armastuse, mitte raha pärast, ent üks levinumaid valesid, mida naised meestele korrutavad, on see, et raha pole tähtis. Kuigi me ei pruugi valida partnerit sissetuleku järgi, võib raha täielik puudumine elu keeruliseks ja masendavaks muuta, eriti kui see takistab meil saada seda, mida me kõige rohkem tahame - näiteks perekonda.

«Muidugi mulle meeldib su perekond!»

Paljudele naistele siiralt meeldib mehe perekond ja nad saavad ämmade-äiadega hästi läbi. Kuid leidub ka neid naisi, kelle läbisaamine mehe perekonnaga pole niivõrd hea. Kui ütled kellelegi, et sulle ei meeldi tema perekond (eriti vanemad), siis võid teist inimest tõsiselt solvata, seega pole ime, et naised selle kohta valetavad.

«Vaatame jah jalgpalli!»

Paljud naised teesklevad suhte alguses, et nad naudivad partneriga erinevate sportmängude vaatamist telerist. Nad ei taha partneri tundeid riivata, eriti kui mees on tõeline spordifänn.

«Ma võin küll jälle süüa teha, mul pole selle vastu midagi»

Suhte alguses väidavad naised sageli, et neil pole midagi söögi valmistamise, pesu pesemise või koristamise vastu. Naiste kannatus kipub selliste asjade osas kiirelt otsa saama ja peagi märkab mees, et peab ise oma musti sokke pesema.

«Ma eksisin»

Tõsta käsi, kui oled kunagi millegi eest vabandust palunud, kuigi teadsid, et sa tegelikult ei eksinud? Enamik naisi on seda vähemalt korra suhte jooksul teinud lihtsalt selleks, et mõnd tüütut vaidlust lõpetada. Pole kahtlustki, et sama on teinud ka mehed, sest kellelegi ju ei meeldi tülitseda.

«Ma pole armukade»

Paljud naised väidavad, et neid ei häiri see, kui mees teist naist vaatab või pornoajakirja lappab, aga tegelikult pole see tõsi. Me valetame, sest ei taha paista liialt klammerduvad, ebakindlad või armukadedad. Tavaliselt kipuvad naised samaga vastama ning üritavad meest armukadedaks ajada.

«See oli imeline!»

Peaaegu iga naine on valetanud seksi kohta, olgu siis teeseldes, vana hea «suurus pole oluline» valega või jättes mehele mulje, et viimase ülikiire seemnepurse ei tekitanud naises pettumust. Naiste seas on levinud ka komme jätta mehele muljet, et just tema on parim partner, kes naisel kunagi on olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles