Tahad teada, kas mees on sulle sobiv partner? Nuusuta teda!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õige inimese lõhn on erutav.
Õige inimese lõhn on erutav. Foto: SCANPIX

On ammu teada, et haistmismeel mõjutab meie armuelu. 1995. aastal läbi viidud uuringust selgus, et kui naistele anti nuusutada meeste higiseid T-särke, siis eelistasid naised selle mehe särki, kelle immuunsüsteem erines kõige rohkem naise enda omast.

See leid toetab väidet, et sobivat partnerit on võimalik leida lõhna järgi, kirjutab Female First.

Saksamaal korraldatud uuringu tulemused on umbes samalaadsed. Nimelt tõestasid Saksa teadlased, et hea haistmismeele abil on võimalik ennustada, kui kaua võib suhe kesta ning seeläbi saab ka aimu, kas mees oleks sobiv pikaajaline partner või mitte.

Teadlased on selgitanud, et mida rohkem naise ja mehe immuunsüsteemid erinevad, seda suurem on tõenäosus, et neid ootab hea tulevik.

Briti kohtinguportaal Lovestruck viis oma kasutajate seas läbi küsitluse ja selgus, et 87 protsenti Lovestrucki kasutajatest ei läheks teisele kohtingule mehega, kes esimesel kohtingul haiseb.

67 protsenti vastanutest ütles, et kui partneril oleks haisvad jalad, siis nad jalutaksid kohtingult minema. 57 protsenti lahkuks aga siis, kui kaaslase hingeõhk haiseks.

Üllatuslikult leidis 64 protsenti kasutajatest, et värske higi lõhn on nende jaoks ligitõmbav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles