Sten Sang: kas tähtkuju järgi saab elukaaslast valida?

Sten Sang
, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Sang
Sten Sang Foto: Erakogu

Horoskoobid ja tähtkujud kirjeldavad iga inimest kindlate joonte järgi. Nii peaks igaüks leidma endale ideaalse kaaslase, kui valib vastava tähtkujuga inimese. Ise Vähi tähemärgi all sündinuna  räägin lähemalt oma imelikest kogemustest erinevate sodiaagimärkide esindajatega.

Vast kõige arusaamatumaks ning ebasobivamaks osutus Kaksikute tähtkujus sündinud neiu. Ise ta veel seletas hoogsalt, kuidas kooliajal kõik teda kiusasid. Peagi selgus ka valus tõde, miks teda ahistati. Valus oli see tõde juba sellepärast, et neiu kasutas oma tahtmise saamiseks

näpistamist. Käitumismalli poolest oleks selline väljapressimine sobinud vast lasteaeda. Naise vanus aga lähenes kohe-kohe kahekümnele. Vargsi mõtlesin, et kui oleksin ise tema klassikaaslane olnud, siis ilmselt poleks ka mina teda sallinud. Tervet mõistust silmas pidades lõpetasin kärmelt meie suhte. Ka hilisemad kokkupuuted selle naisega ei ole kõige meeleolukamad olnud. Alati torkab ta vahele midagi isiklikku ning solvab viisakalt nii palju kui jaksab.

Sõnninaisi on mu eluteele sattunud lausa kolm. Huvi on nad suutnud pakkuda iga kord. Neis leidub selline sisemine salapära ning vaikse koore all peitub äärmiselt põnev sisemaailm. Välimuse poolest on minu Sõnnid jäänud pigem keskmise kanti, seda suurem on olnud mu üllatus, kui vaatamata tagasihoidlikule välimusele neist nii sügavalt huvituma hakkan. Mis Sõnnile on iseloomulik, on kangekaelsus. Just see on need suhted karile jooksutanud. Energiline ja kergelt närviline Vähk vajab vahepeal naiselt pehmet käitumist. Tülide puhul on parim reaktsioon ärakuulamine ja vaikus. Sõnn aga tõstab omakorda häält ning paugutab ukse hooga kinni. Pikemas perspektiivis sulgeb selline reageerimine seesmiselt õrna Vähi täielikult endasse. Ta ei tunne end enam suhtes turvaliselt. Sõnnile meeldib kõik sajaprotsendiliselt enda käe järgi paika panna. Pärast lahkuminekut ta muidugi heidab ette, et teine pool ise piisavalt ei korraldanud ja liigselt teda kuulas. Suhtes olles on aga enam kui keeruline end tugeva Sõnninaise kõrval maksma panna.

Ja viimasena mu vaieldamatu lemmik sodiaagimärk - Kalad! Juba horoskoobi järgi sobivad Vähk ja Kalad omavahel kui valatult. Mõlemad on tundelised veemärgid ning mõistavad teineteist. Siiski pean mainima, et erineval ajaperioodil ilmale tulnud Kalad erinevad üksteisest kui öö ja päev. Veebruari lõpus sündinud üllatavad erksuse ning suure väljendusvõimega. Kui neile midagi ei meeldi, järgneb sekundiga hele põselaks. Kui neid tahta maha jätta, langevad nad keset rahvarohket tänavat su jalge ette... Elu nagu tsirkuses.

Samal ajal märtsi alguses ilmale tulnud Kalanaised jäävad meelde kui rahulikud kulgejad. Üdini naiselikud ning pehme iseloomuga. Üsna kartlikud suurte otsuste tegemisel ning väga truud oma partnerile.

Minu praegune pikk suhe ongi sõlmitud sel ajal sündinud naisega. Vähile iseloomuliku närvilisusega on ta minuga suheldes väga osavalt hakkama saanud. Vahepeal ei tunne ma ennast äragi, olen väärtushinnanguid ümber kalkuleerinud. Kõik see võtab muidugi tohutult aega, paari kuuga ei saavuta suhtekaaslase paremuse poole pööramisel midagi.

Kõige naljakam meie suhte juures on see, et ka naise pere ei tunne enam teda ära. Aeg-ajalt saan süüdistusi, et olen naisele ajupesu teinud. Reaalselt olen lihtsalt endale väga kallist inimest ära kuulanud ning tema soove elus toetanud. Pahatihti kipuvad pereringis väärt mõtted kaduma minema ning vaid unistusteks jäämagi.

Leian, et maailmas on kõik võimalik, kui kaks juba tähemärkide poolt kokku sobitatud inimest teineteist leiavad. Samal ajal pusklevad paljud sobimatud paarid aastakümneid koos eksisteerida ning vihkavad teineteist iga sekundiga aina enam. Enne suhtesse astumist tasub nõu küsida ka horoskoobimeistritelt. Päris täit tõde sealt ei pruugi leida, kuid väärt nõu alati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles