Ideid teistmoodi seksiks alates vagurast kuni pööraseni

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mida tähendab sinu jaoks teistmoodi seks? Põhimõtteliselt võib selle alla liigitada kõik seksitüübid, mis erinevad tavapärasest ja normaalsest seksist.

Glamour.com rääkis seksi eksperdi Emily Morse'iga, et panna kokku nimekiri nõuannetest, kuidas teistmoodi seksida. Nimekirjas on nii tagasihoidlikke ja vaguramaid võimalusi, kuid ka tõeliselt pööraseid variante.

Kinnisidumine

Võib-olla oleksid nõus voodis proovima näiteks käeraudu? Võite proovida rollimänge ja võid mehe käed ka näiteks tema lipsuga kinni siduda, et teda «taltsutada». Morse soovitas proovida ka näiteks siivutuid väljendeid, kerget hammustamist ja õrritamist. «Mees naudib seda, kui naine teda käsutab, eriti kui naisel on veel midagi seksikat seljas,» sõnas Morse.

Lase tal end võrgutada. Uuesti

Üks moodus, kuidas rollimänge proovida, on jääda iseendaks, aga teeselda, et te ei tunne üksteist. «Minge kohtingule oma lemmikbaari. Tellige midagi juua, vestelge viisakalt, tantsige, aga jääge selle mõtte juurde, et see on teie esimene kohtumine ja üritage üksteist võrgutada,» soovitas Morse. Parim asi kogu selle mängu juures on see, et õhtu lõpus saate koos koju minna ja nautida seksikat «üheöösuhet».

Mängige arsti

«Teeskle, et oled patsient, kes vajab arstiabi. Küsi mehelt küsimusi stiilis «kas see teeb haiget?». Arst on selles mängus domineerivam pool, vaadeldes patsiendi keha ja puudutades seda õrnalt,» pakkus Morse.

Kasutage vibraatorit

See on vaatepilt, mida iga mees naudiks: tee endale tema silme all mõnu, kasutades vibraatorit. Või kasutage seksi ajal mõnd lelu, mis teie mõlema jaoks kogu kogemuse mõnusamaks teeks.

Laksu andmine

Kõigepealt pidage meeles, et laksu andmise eesmärgiks pole partnerile haiget teha. «Eesmärgiks on mängida võimumängu,» selgitas Morse. «Alusta aeglaselt ja anna kordamööda partnerile kannikatele laksu.» Kui see teid rohkem erutab, siis võite mängida, et «karistate» üksteist mingil põhjusel. Põhjuseks võib olla kasvõi see, et üks teist jättis nõud pesemata.

Siivutu jutt

«Partneriga «räpaselt» rääkimine võib esialgu ebamugavustunnet tekitada. Unusta kliinilised sõnad nagu «peenis» ja «vagiina», kasuta oma fantaasiat. Võid alustada sellest, et räägid lihtsalt valju häälega sellest, mis parajasti toimub,» rääkis Morse.

Anaalseks

Kuna anaalseks pole tavaline seks, siis see muudab asja ka veidike põnevamaks. Kas sulle meeldib see? Kas sa vihkad seda? Kui sa ei proovi, siis sa ei saagi teada. «Anaalseksiga tuleb väga aeglaselt ja ettevaatlikult alustada. Eelmäng on väga oluline, alguses võib mees isegi oma sõrmedega anaalpiirkonda «avastada». Kindlasti kasutage libestit, et oleks lihtsam lõõgastuda ning et te ei tunneks valu,» soovitas Morse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles