Nõuandeid, kuidas meestega kohtuda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled väsinud sellest, et kohtad pidevalt mehi, kes sulle muljet ei avalda? Võib-olla peaksid oma rutiini muutma ja midagi uut proovima, et sinu ellu satuks uusi ning huvitavaid inimesi?

Kuidas kohtuda uute inimestega? Veelgi enam - kuidas kohtuda uute potentsiaalsete partneritega? Tres Sugar jagab nõuandeid.

Mine mõnele kursusele. Kui sa päevad läbi kodus istud, siis on äärmiselt vähetõenäoline, et su ellu mõni uus inimene ilmub. Võta end kokku ja liitu mõne huvitava kursuse või trenniga. Olgu selleks kokandus- või keelekursus, kindlasti on seal sinu jaoks huvitavaid inimesi. Ja mida suurem on su tutvusringkond, seda tõenäolisemalt leiad sidemeid, mis sulle huvi pakuvad ning võimalik, et lõpuks leiad ka omale partneri.

Eelista väiksemaid gruppe. Suure grupiga väljas käimine võib olla hirmutav, seega eelista väljas käia vaid paari sõbrannaga. Sel viisil on vähem pinget (ja konkurentsi!) ning mehed tulevad ka julgemalt teiega juttu ajama.

Korralda oma sõpradele pidu. Haara härjal sarvist ja korralda lähematele sõpradele koosviibimine. Ütle sõpradele, et nad võivad kedagi kaasa kutsuda, sel viisil saad uusi tutvusi juurde. Selleks, et saaksite omavahel mõnusasti juttu ajada, tehke rahulik veini ja mängude õhtu.

Jää iseendaks. Kui su graafik on tihe ja sa oled pidevalt liikumises, siis see aitab sul särama lüüa. Täida oma päevakava tegevustega, mis sind õnnelikuks teevad. Veendu, et sul oleks aega ka iseendale, et saaksid oma patareisid laadida ja tunneksid end õnnelikuna.

Sea sotsiaalelu tähtsale kohale. Sulle meeldib õhtuti kodus filme vaadata? Lõõgastumiseks on see muidugi hea, aga mõnel õhtul tasuks end ka toast välja ajada. Lõbusad tegevused parandavad tuju ja tekitavad tunde, et oled õigel teel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles