Autofännidest vanemate peres sirguvad lapsed nimedega Alfa, Mercedes ja Porsche

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

28-aastane inglanna Joy Lowther, kes armastab autosid, pani oma kõige nooremale võsukesele nimeks Porsche, sest tütar tuli ilmale vaid 10 minutiga.

Lowther oli oma 3-aastase tütre Mercedesega parajasti Tesco kaupluses beebitarvete riiuli juures, kui ta sünnitama hakkas. Poetöötajad aitasid naise tagaruumi, kus ta tõi vaid 10 minutiga ilmale terve pisitütre, kirjutab Daily Mail.

Seejärel viidi naine haiglasse, kus temaga liitus partner Kevin Smith ja nende 8-aastane poeg Alfa, kelle ametlikuks nimeks on küll Alfie, aga kuna õdede nimed on pandud autode järgi, kutsutakse Alfie't hoopis Alfaks.

Pisitütar Porsche sündis neli nädalat arvatavast sünniajast varem. Lowtheri sõnul oli ta alati plaaninud oma teisele tütrele Porsche nimeks panna ja kuna tirts sündis niivõrd kiiresti, tundus selline nimi vägagi hästi sobivat.

Kuigi Joy armastab autosid, laseb ta autorooli pigem oma partneri, kes suhtub samuti autodesse kirglikult ning sõidab hetkel viienda seeria BMW-ga.

Noor ema, kel on veel üks 6-aastane poeg nimega Frank, arvab, et autodest inspireeritud nimed on ilusad. Paaril on plaanis veel vähemalt üks laps saada ja kui peaks sündima poeg, pannakse talle nimeks Bentley.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles