Üheksakümnendate taastulnud moetrendid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timberlandi helepruunid saapad
Timberlandi helepruunid saapad Foto: Beyonce / Instagram

Üheksakümnendatele tagasi vaadates võime vast kõik tõdeda, et mõned trendid ja moevalikud olid kergelt öeldes veidrad.

Õnneks või kahjuks võib tänavapildis juba märgata, et mõned trendid, mis olid kuumad üheksakümnendatel ja 2000. aastate alguses, on taas moekad, kirjutab gurl.com.

Timberlandi helepruunid saapad

Timberlandi helepruunid saapad olid 90ndatel kuum kaup. Beyonce lisas hiljuti Instagrami foto oma perekonna Timberlandi saabaste kollektsioonist. Kui juba Beyonce ja räppar Jay-Z jaoks on need saapad jälle moekad, siis võiksid need ju kõigil taas jalas olla!

Traksidega püksid

Mäletate veel traksidega siniseid teksaseid, mis 90ndatel lisaks räpparitele ka paljudel tavainimestel jalas olid? Nüüd on traksidega püksid tagasi, kuid õnneks laiemas valikus ja erinevamal kujul kui aastakümne eest.

Suured patsikummid

Vahepeal vajusid suured patsikummid unustuste hõlma ja populaarseks said peenikesed patsikummid, mis juustest eriti välja ei paistnud. Nüüd võid aga suured ja värvilised patsikummid jälle välja võtta ja uhkusega juustesse seada.

Lipsud juustes

Ka juustesse mõeldud lipsud on jälle trendikad. Raske on pakkuda, miks need vahepeal üldse moest kadusid, sest lipsud muudavad iga soengu armsalt tütarlapselikuks.

Nabapluusid

Nabapluuse kandsid näiteks populaarse tüdrukute bändi Spice Girlsi liikmed. Kui sa 90ndatel polnud nabapluuside fänn, siis nüüd oleks paras aeg vähemalt üks taoline särgike omale soetada.

Platvorm tallaga tennised

90ndatel olid moes platvorm tallaga jalanõud, kingadele lisaks oli platvorm tald ka näiteks tennistel. Otsi oma platvorm-tennised kapist välja ja pane jalga enne, kui talv tuleb!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles