Neli seksinõuannet 98-aastaselt naiselt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Vanaemalt just seksinippe küsima ei lähe, kuid kui sind huvitab elukogenud naise arvamus, võid lugeda, mida soovitab noortele naistele 98-aastane Pauline.

Dana Adam Shapiro kirjutas lahutatud naiste kogemustest raamatu «You Can Be Right (Or You Can Be Married)» ja intervjueeris selle tarbeks paljusid naisi. Üks neist oli 98-aastane Pauline, kel selja taga kolm abielu ja üks salasuhe. Pauline oli lahkelt nõus jagama oma tarkuseterasid kõigi teistega, kirjutab Huff Post.

  • «Esiteks peate te omavahel seksuaalselt klappima. See on väga oluline. Kui keegi väidab sulle vastupidist, on ta napakas.»
  • «Pärast kümmet aastat on väga raske suhtesse vürtsi lisada. Kui sina enam ei tunne seda, ja tema enam ei tunne seda, on aeg lahutada. See on ainus õige tegu. Parem on siis juba üksi olla. Sest kui sa elad koos inimesega, kes sind õnnelikuks ei tee, on see eriti masendav. See on veel hullem kui üksi olla.»
  • «Sa pead andma endast kõik, et teist inimest õnnelikuks teha. Aga sa pead tegema nii, et te mõlemad tahaksite teineteise pärast pingutada.»
  • «Sa pead olema väga kirglik ja tundeline. Ilma tunneteta pole midagi, siis on see kõigest näitemäng ja selles pole midagi head.»

Hea lugeja, kas oled vanaproua nõuannetega päri?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles