Koolilapsed saavad võistelda parima võileiva valmistamises

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võileib.
Võileib. Foto: SCANPIX

Oktoobri alguses toimuva 16. Leivanädala (7.-13.10) raames korraldatakse konkurss «Koolivõileib», kus kõikidel Eesti koolilastel, klassidel ja sõpruskondadel on võimalik mõelda välja enda ideaalne võileib, mida sooviks süüa koolis lõunaks, hommikul kodus või õhtul kohvikus.

Reeglid

Koolivõileiva võistlusel osalemiseks tuleb üksi või sõpradega mõelda välja maailma vingeim võileib, teha see valmis, pildistada või filmida, panna kirja võileiva retsept ja valmistamise õpetus ning kogu materjal saata aadressile koolivoileib@leivaliit.ee. Arvesse lähevad vaid võileivad, millel on olemas pildi- või videomaterjal ja retsept koos valmistamisõpetusega. Mida vingem ja kreisim võileib, seda enam võimalust võita. Parima võileiva valivad Facebooki kaudu osalejate sõbrad, klassi- ja koolikaaslased!

Tähtajad

Võileivaretsepte võib saata igal ajal, päeval ja öösel, koolis tundide ajal või pärast tunde. Võistlusele pääsemiseks peab aga olema saadetud kõik reeglites nõutu: pildid või videod, selgitused ja retsept ise. Töid saab hakata üles laadima juba täna. Viimane tähtaeg võileivaretseptide saatmiseks on 14. oktoober 2013. Auhinnalised kohad kuulutatakse välja samal päeval.

Auhinnad

Leivaliidu liikmed valmistavad võitnud võileiva loojatele või nende klassile tervikliku klassiõhtu laua, salatite, kringlite ja pirukatega – kõige trumbiks aga ohtralt võileibu! Lisaks veename kooli kokatädi valmistama võitjaks tulnud võileibu terve aasta!

Vaata lisa Facebookist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles