Kas sinu kallimast saaks hea abikaasa?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Näitleja Jason Segel on veendunud, et temast saaks väga hea abikaasa, sest ta oskab mitmel erineval moel mune valmistada. Kui asi oleks nii lihtne, siis võtaks kõik naised järjekorda, et tippkokk Gordon Ramseyga abielluda.

Me teame, et suhted on keerulised. Ka kõige paremini sobivad paarid peavad aeg-ajalt rinda pistma raskustega. Naised peaksid silmad lahti hoidma, et leida meest, kellega head ajad on imelised ja kes raskematel aegadel on nõus vaeva nägema, kirjutab iDiva.

Millised märgid viitavad sellele, et su kallimast saaks hea abikaasa?

Ta teab, et olete võrdsed

Ajaga koos kulgevad suhted peavad vastu tänu võrdsuse põhimõttele. Te mõlemad peate tundma, et annate endast sama palju kui vastu saate. Suuremaid otsuseid tuleks koos vastu võtta ja üksteisega arutada, milliseid samme astuda. Selleks, et välja selgitada, milline abikaasa sinu kallimast saaks, tuleks vaadata kahte asja: tema haridust ja seda, kes on tema elus iseseisev naisfiguur.

Ta annab sulle hingamisruumi

Sa ei peaks mehega kauplema, et minna õhtul sõbrannadega välja või oma emale külla. Sul on elu ka väljaspool teie ühist kodu ja on oluline, et mees ei muudaks sinu jaoks keeruliseks oma elu nautimist. Oled ilmselt näinud mõnda hullumeelset ja omandihimulist meest. Armukadedus võib ju esialgu kuum ja seksikas tunduda, kuid peagi võib asi inetuks muutuda. Mehele ei pruugi meeldida asjad, mida sina armastad, kuid ta ei tohiks takistada sul nendega tegelemast.

Ta võitleb ausalt

Vaidlemine kuulub iga suhte juurde, aga vaidlused peaksid lõppema kas leppimise või kompromissiga. Selleks peate mõlemad ausalt võitlema - ärge minge iga pisiasja pärast närvi ega laskuge nii madalale, et hakkate üksteist solvama. Kui mees on võimeline enamiku ajast ausalt võitlema, siis peaksid temast kinni hoidma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles