Galerii: nädalavahetusel toimus Tallinnas kokaraamatute päev

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

14. septembri keskpäeval sai Tallinnas Solarise keskuse Apollo raamatupoes suur kokaraamatute päev, mille raames tutvustasid parimate tänavuste kokaraamatute autorid oma raamatuid ning testisid rahva silme ees ka oma parimaid retsepte. Päeva juht oli tunnustatud kokk ja suur tervisliku toidu austaja Angelica Udeküll.

Apollo raamatute kategooriajuhi Marju Kirsipuu sõnul soovitakse kokaraamatute päeva käigus tutvustada Eesti autoreid ja toidukultuuri edendajaid avalikkusele, innustades kodumaise kokanduskultuuri uusi avastusi ning hinnatud traditsioone kodus järele proovima.

Suurel kokaraamatute päeval said külastajad aimu, mis on toortoit, kuidas oma aiasaaduseid õigesti purki pista, kuidas valmistada maailma parimaid pirukaid, kuidas toituda tervislikult jne. Ühtlasi küpsetati päeva jooksul gluteenivabasid pannkooke ja muhvineid, pakuti magusaid ja soolaseid tervislikke suupisteid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles