TV3 ilmatüdruk Janne Ilumets arbuusidieeti pidada ei suutnud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janne Ilumets
Janne Ilumets Foto: Ardo Kaljuvee

TV3 uus ilmatüdruk Janne Ilumets, kes lisaks teletööle teenib leiba Lounge Deja Vu's ettekandjana ning vabal ajal tegeleb hobiautode taastamisega, armastab korralikku sööki ning ei ütle ära ka rämpstoidust, kirjutab Buduaar.

Janne avaldas, mis on kõige ekstreemsem dieet, mida ta proovinud on. «Midagi väga ekstreemset ma ilmselt katsetanud polegi, kuid kui ma umbes 13aastane olin, siis pidasin küll dieeti, sest olin sel ajal üpriski trullakas. Sõin vähe või ei söönud üldse, ja kui sõin, siis vaid poes müüdavaid dieettoite. See dieedipidamine ei lõppenud paraku hästi, seega rohkem ma dieete pole pidanud. Siiski jah, eelmisel aastal katsetasin puht sportlikust huvist arbuusidieeti. See nägi välja nii, et viis päeva järjest sööd ainult arbuusi – hommikul, päeval ja õhtul. Pidasin sedasi õhtul kella üheksani vastu ja siis andsin alla, sest kõht oli maru tühi,» meenutab Janne.

Kui nooremas eas oli Janne trullakas, siis enam mitte. «Õnneks on mind õnnistatud, sest võin süüa mida iganes, millal iganes ja minu kaal ei muutu, seega ma ei pea kaalulangetamise eesmärgi nimel dieeti pidama.»

Mis aga ökotoodetesse puutub, siis Jannet see teema absoluutselt ei huvita. «Mingit vahet pole, kas öko või mitte. Ma jälgin hoopis hindasid ja eks muidugi, kui rahakott üle ajaks ja hinda üldse vaatama ei peaks, siis ilmselt ma isegi jälgiks öko märke ja eelistaksin kodumaist kaupa. Praegu on aga lood nii, et korvi läheb see, mis on odavam ja tihtipeale on välismaine kaup soodsam,» nendib Janne.

Lemmiksöögiks on Jannel kodused kotletid. «Kõige lihtsamad ja paremad on kodused kotletid. Hakkliha, sibul, riivsai, majonees, natuke küüslauku, sinihallitusjuust, muna, pipar, sool – rohkem polegi vaja. Kõrvale joon kindlasti piima, tavaline 2,5protsendiline poepiim kõlbab minu jaoks isegi januga vee asemel juua,» sõnab Janne, kes erinevalt paljudest teistest noortest joob piima suurima heameelega.

Ka väljas käib Janne päris sageli söömas. «Satun tõesti sageli välja sööma, ühte kindlat lemmikut mul pole, kuid igas söögikohas on omad lemmikud, mida alati tellin. Näiteks Butterfly Lounge's võtan Caesari salati, Vapianos pasta carbonara, SchnitzelHausis šnitsli jne. Kõige sagedamini satun ma aga hoopis McDonaldsisse,» tunnistab Janne kerge muigega, et kiirsööki tarbib ta tõesti üsna sageli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles