Kas oled oma rindadega rahul?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas su rindadel on venitusarmid? Kas su nibud on liiga väikesed? Kas su rinnad tunduvad olevat liiga lontis? Kas oled oma rindadega 100 protsenti rahul või tekitavad rinnad sulle suhetes meestega probleeme?

Paljud naised usuvad, et rinnad muudavad neid naiselikumaks ja annavad enesekindlust. Samas leidub ka neid naisi, kelle arvates on nende rinnad liiga suured või liialt väikesed, kirjutab Female First.

Mõne naise jaoks võivad rinnad tõelist peavalu valmistada, sest kardetakse, et rindade välimus võib partneri jaoks eemaletõukav olla.

Keskmine rinnakorvi suurus on B, kuid paljud naised peavad just D-korvi ihaldusväärseks.

Pesufirma Triumph esindaja ütles: «Kuigi mitmed tegurid võivad naise enesekindlust tõsta, tundub, et just rinnad on need, mis naise enesetundele tõelise lükke annavad. Rinnad sümboliseerivad naiselikkust ja need kindlasti mõjutavad seda, kuidas naine endasse suhtub või kuidas end tunneb.»

Suurbritannia naiste seas läbi viidud küsitlusest selgus, et 38 protsenti naistest on oma rindadega suhteliselt rahul ja 22 protsenti olid rahul oma rindade kujuga. Üks naine viiest julges väita, et neile meeldivad kõik asjad oma rindade juures.

Üle poole küsitletud naistest sõnas, et nad ostavad riideid, mis teadlikult rõhutavad nende rindasid ja 47 protsenti uskus, et dekoltee näitamine muudab neid naiselikumaks. Seitse naist kümnest arvas, et nende rinnad on just see kehaosa, mis neis hea enesetunde tekitab.

Kuid leidub ka naisi, kes pole nii rahulolevad. 28 protsenti naistest tahaks oma rindu suurendada lasta ja 25 protsenti laseks rindu hoopis väiksemaks teha, sest suured rinnad tekitavad seljaprobleeme ja ebamugavust.

Neli naist kümnest sooviks, et rinnad oleks pringimad ja paljude naiste jaoks oli ka rindade kuju probleemiks. Kui rindade eest ei hoolitseta - kantakse vale rinnahoidjat, mis ei toeta rindu õigesti ega tehta trenni -, siis muutuvad rinnad kiiremini ripnevaks.

Triumphi esindaja lisas: «Pesu ja riided võivad oluliselt mõjutada välimust ja mõjutada seda, kas naisele meeldivad oma rinnad või mitte. Oleme avastanud, et naiste jaoks on hästi istuv pesu justkui salajane enesekindluse kiht. Hea ja sobiv rinnahoidja ei mõjuta ainult rindade kuju, vaid võib tekitada ka illusiooni, et rinnad on tegelikust suuremad või väiksemad, täpselt nii, nagu naine ise tahab.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles