Viis põhjust, miks naised seksivad ilma armastuseta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised justkui tahaksid igas mõttes meeste moodi olla: nad pürgivad tööl kõrgemate ametikohtade poole, kannavad meeste rõivaid ja võtavad omaks meeste käitumisviise. Sama tundub kehtivat ka seksi puhul.

Mis põhjustel on naised nõus ilma armastuseta seksima? Genius Beauty reastab viis põhjust.

Eneseteostus

Nii veider, kui see ka poleks, otsustavad naised sageli seksida eneseteostuse nimel. Nad tahavad tunda end seksika, ihaldusväärse ja võrgutavana. Naistele meeldib, kuidas mehed neid imetlusega vaatavad ja kui mõne jaoks on kerge flirt piisav, siis teisi rahuldab see, kui minnakse lõpuni välja.

Kättemaksuseks

Solvatud naine on võimeline nii mõndagi korda saatma. Kui usk partnerisse on kadunud, siis hakkab naine kõigile meestele kätte maksma. Talle meeldib südameid murda, kuid tema peamine eesmärk on haiget teha sellele, kes teda solvas. Kättemaksuseksi abil tunneb naine kergendust, hoolimata sellest, et mees ei pruugi kunagi teada saada, et naine oli teise käte vahel.

Füüsilised vajadused

Kui naisel pole parajasti partnerit, siis võivad varem või hiljem rolli mängida füüsilised vajadused ning naine hakkab otsima «ohvrit». Ta vajab seksi ja ongi kõik.

Stressi leevenduseks

Pärast pingelist töönädalat meeldib kõigile erineval viisil lõõgastuda. Mõni läheb baari ja uputab väsimuse alkoholi, teine istub kodus ja vaatab filme. Ja mõni läheb välja, et leida üheks ööks omale partner. Sellisel juhul on seks vaid stressi leevendaja.

Vabanemine kohustustest

See on puhtalt mehine põhjus, kuid kehtib ka naiste puhul. Üha tihemini tahavad naised lihtsalt lõbutseda, muretsemata, mida õhtuks süüa teha või tundma frustratsiooni, sest kraanikauss on jälle nõusid täis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles