Kuidas paarisuhtes kirge elus hoida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Olete pikka aega suhtes olnud. Kõik on ilus, aga nüüd seksite niivõrd vähe, et tegu oleks justkui harvaesineva lotovõiduga. Mida teha, et suhtes jälle kireleek lõõmama lööks?

YourTango jagab mõned nõuanded, kuidas kadunud romantikat ellu äratada.

Üllata meest erilise kohtinguga. Kui teil on lapsi, kutsuge lapsehoidja. Minge kohtingule, nagu tegemist oleks teie suhte algusega. Pane selga midagi glamuurset, lase peale parfüümi, mis mehele meeldib ja lülita telefon õhtuks hääletule režiimile.

Kui sa ei taha õhtuks välja minna, siis korralda kodus seksikas kohting. Valmista mehe lemmiktoitu ja kustuta tuled. Pole tähtis, kus te kohtingu ajal olete, oluline on mehega flirtida. Hoidke käest kinni. Puuduta laua all tema jalgu. Kui istute kõrvuti, pane käsi tema põlvele. Peaegi ei suuda ta end enam tagasi hoida.

Korralda mehele eriline aaretejaht, kus aardeks oleks sina ise. Siin on sulle juhised: broneeri üheks õhtuks hotellituba. Ära muretse, et sellele kulub palju raha, sest sageli on hotellitubadele sooduspakkumised. Seejärel saada mehele sõnum, et ta läheks lähimasse toidupoodi ja ostaks veini. Lase tal endale sõnum saata, kui veinid on ostetud.

Seejärel saada talle sõnumiga järgmised juhtnöörid. Käsi tal tulla hotellifuajeesse ja lase tal endale helistada, kui ta all on. Kui ta on kohal, ütle talle toanumber ja lase tal kolm korda uksele koputada. Sel viisil võid kindel olla, et just tema on ukse taga.

Kui mees tuppa jõuab, võiksid seal küünlad põleda, muusika mängida ja vann võiks olla valmis, et saaksite koos vannivahus mõnuleda. Sul võiks seljas olla midagi seksikat. Ütle mehele, et tänasel õhtul keskendute vaid üksteise hellitamisele ja et meest ootab üllatus, sest ta leidis aarde - sinu!

Kord nädalas pühendage üks õhtu vaid lõõgastumisele. Tehke seda kordamööda ehk et ühel nädalal hellitab tema sind, järgmisel sina teda. Mõelge välja nimekiri erilistest asjadest, näiteks korraldage piknik magamistoas, mängige riiete peale pokkerit, tehke üksteisele massaaži. Lõõgastuge ja lõbutsege koos. On oluline oma suhet hoida värske, lõbusa ja seksikana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles