Seitse märki, et su mees on memmepoeg

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas su mees saab oma emaga liiga hästi läbi? Kas kohati tundub sulle, et oled lisaks mehele suhtes ka oma ämmaga? Kuigi esialgu võib tunduda, et memmepojaga suhtes olla küll ei tahaks, ei pruugi see siiski nii halb olla.

Mõned emad lausa loodavad, et nende pojad jäävad elu lõpuni neilt nõu küsima ja pühendavad neid oma tegemistesse ning suhetesse. Mõned naised on veendunud, et memmepojad on partneritena rohkem pühendunud, nad on armsad, hoolitsevad ja heasüdamlikud. Ometi pole iga naise unistuseks leida omale kaaslane, kes liialt oma emast sõltub. Yahoo! Shine toob välja seitse märki, mis viitavad sellele, et mees on memmekas.

Mees võrdleb sinu toiduvalmistamisoskust ema omaga
Kas sinu kanasupp on teise maitsega, kui ämma valmistatud supp? Või kas mees heidab sulle ette, et tema ema valmistab küll pastat ise mitte ei osta seda poest?

Ema peseb poja riideid
Pole oluline, kui väga me oma poegi armastame - kui ta on täisealine, siis peab ta oskama ise oma riideid pesta. Kui mitte enda pärast, siis oma tulevase naise pärast.

Nad räägivad iga päev
Kas su mees tunneb kohustust iga päev emale helistada? Kas ema helistab ise igal õhtul, et uurida, kuidas poja päev möödus? Või helistab ta hommikuti, et pojale ilusat päeva soovida? Kui su mees räägib iga päev oma emaga, siis võib ta olla memmepoeg.

Mees on alati emaga nõus
Kui mees peaks valima, kas ta valib alati oma ema poole? Kui tihti oled kuulnud lauset: «Ole nüüd, kallis, ta on ju mu ema!»?

Ta tunneb süümekaid
Kuna memmepoegade emade õnn seisneb suuresti poja käekäigus, siis tunnevad ka pojad survet valmistada emale pidevalt heameelt. Memmepoegasid on lapsest saati treenitud ema soove rahuldama ning see «kohustus» ei kao kusagile ka siis, kui mees on juba täisealine.

Ema ilmub hoiatamata välja
Kui te just ei ela ema kõrvalmajas või -korteris ning kui te just ei saa omavahel ülihästi läbi, siis on veidi imelik, kui ta kogu aeg etteteatamata teie ukse taha ilmub. Asi pole selles, et ta sulle ei meeldi või et sa ei taha teda oma ellu, vaid pigem selles, et ta ei tundu teie privaatsust austavat ning arvab, et on endiselt poja jaoks kõige olulisem naine maailmas.

Mees käitub ema juuresolekul nagu väike poiss
Kas oled kunagi märganud, et kui ämm on seltskonnas, käitub su mees nagu väike tita? Või oluliselt teistmoodi kui muul ajal? Vahel sa justkui näeksidki teda väikese poisina, kes ema seelikusabast sikutab ja kilkab: «Emme, vaata mind!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles