Portugali aksessuaaride bränd Parfois avab oma esimese poe Eestis

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Parfois

Sellel kuul avab oma esimese kaupluse Eestis Portugali aksessuaaride bränd Parfois. Kauplus avatakse Tallinnas Rocca al Mare kaubanduskeskuses.

Parfois on naiste moeaksessuaaride bränd aastast 1994, mille asutajaks on Manuela Madeiros, kelle unistuseks oli luua erilisi ja vastupandamatuid moeaksessuaare, mis oleks kättesaadavad igale naisele.

Parfois on kiiresti arenev naiste aksessuaaride bränd, mille käe- ja rahakotid, ehted, päikeseprillid, vööd, sallid, kellad ja juuksekaunistused on suunatud moetrendide jälgijatele.

Portos ja Barcelonas tegutsevad brändi nimel pühendunud disainerid, tänu kellele on võimalik esitleda uusi tooteid kaupluses igal nädalal! Pakkudes oma klientidele kvaliteetseid ja moekaid tooteid, on Parfois tuntud ka oma puhaste ja dünaamiliste väljapanekute poolest, luues meeldiva atmosfääri igas kaupluses.

Parfois avas oma esimese kaupluse Portugalis, Porto linnas. Täna on brändil rohkem kui 320 kauplust üle maailma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles