Galerii: meigikunstnik Merlin Nigul avas fantaasiameikide näituse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Meigikunstnik ja kosmeetik  Merlin Nigul avas koostöös fotograaf Maksim Toomega 6. septembril Butterfly Lounge’is näituse «Sära nagu teemant».

Näitusel on väljas kaheksa säravat pilti. Igaüks neist on  omapärane ning kannab endas erinevat teemat. Piltidel on kasutatud rohkelt Swarovski kive. Meigid on inspireeritud  iguaanidest, indiaanikultuurist, glamuurist, lilledest, õhupallidest, tulest ja jääst.

Idee näituse korraldamiseks sai Merlin oma sõpradelt, kes on aastaid huvi tundnud Merlini fantaasiameikide vastu ning soovinud tema annet näituse näol imetleda.

Merlin Nigul on lõpetanud Eesti esimese erakosmeetikakooli (CIDESCO diplom), International Make Up Center’i ja Eesti meigikunstnike ühenduse meigikooli. Ta on läbinud koolitused selliste proffide käe all nagu Irina Abõzova, Meelis Krik (Make Up Center koolitaja) ja Mare Bachmann, kes töötas Eesti esimese erakosmeetikakooli meigiõpetajana.

Merlin Niguli tuntuim töö on messi Ilu Sõnum eelmise aasta reklaampilt «Paabulind».

«Sära nagu teemant» näitusetööde kaasautoriteks on fotograaf Maksim Toome ning Pikk 40 Ilusalongi juuksurid Teele Viira, Egle Rohila ja Reelika Eljas. Modellideks on Iris Tomson, Daniela Zivel, Sonya Christina Tomson, Liisa Karjahärm, Laura Valk, Annika Kallis, Birgit Jõgeva ja Viktoria Sergina.

Pildid jäävad Butterfly Lounge kaunistama kuni 5. oktoobrini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles