Kas töö võib olla su suhet rikkumas?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hiljuti Suurbritannias läbi viidud uuringust selgus, et kuna süle- ja tahvelarvutite ning nutitelefonide abil on võimalik ka kodus tööd teha, siis naised ei näe enam piisavalt vaeva, et leida töö- ja eraelu vahel õige tasakaal ning see mõjutab romantilisi suhteid.

66 protsenti naistest tunneb, et nad on pidevalt ärevil või liigselt stressis töö tõttu. Sellised tunded valdavad naisi vähemalt korra töönädala jooksul ja koguni kolmanik naistest ei tea, kuidas selliste emotsioonidega hakkama saada, kirjutab femalefirst.co.uk.

Karjääriredelil üha ülespoole pürgivad naised ei oska enam leida õiget tasakaalu töö, pereelu ja vaba aja vahel. Selgus ka, et mida vanemaks naised saavad, seda rohkem toetutakse nutitelefonidele, et tööd teha ka töövälisel ajal.

75 protsenti 20ndates eluaastates naistest sõnas, et ei kujutaks oma elu ilma nutitelefonita üldse ette ja sotsiaalvõrgustikus veedavad naised koguni 2-3 tundi päevas!

Kuigi naistel on raske pereelu jaoks aega leida, kinnitas 75 protsenti vastanutest, et perekond on siiski nende peamiseks prioriteediks. Vaid 6 protsenti naistest ütles, et nende jaoks on esikohal töö ja karjäär.

Edukad naised üritavad oma graafikus leida aega ka jõusaalis või trennis käimisele ja kuigi paljud naised on erinevates ettevõtetes ka juhtivatel kohtadel, usub siiski 27 protsenti õrnema soo esindajatest, et nende välimus mõjutab seda, kuidas nende karjäär kulgeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles