Põhjuseid, miks meestele meeldib kaisutada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Arvatakse, et mehed ei armasta kallistamist ja kaisutamist, sest see on hellitav tegevus, mis on omane pigem naistele. Kuid tegelikult ei vasta see tõele. Meestele meeldib kaisutada, selles pole mingit küsimustki.

Kui mees oma käed sulle ümber paneb, siis ei peaks eeldama, et mehel on mingi tagamõte. Mõnikord tahab ka mees niisama naist hoida ning see ei tee teda vähem mehiseks, kirjutab Yahoo! Shine.

Siin on mõned põhjused, miks meestele meeldib kaisutada.

Mehed tahavad, et naised end mugavalt tunneks. Kas sul oli pikk päev kontoris või hoopis olid terve päeva lastega kodus? Lõõgastu, viska jalad seinale ja toeta pea mehe sülle. Mees tahab, et sa puhkaksid ja talle meeldib see, et sa oled võimeline temaga koos lõõgastuma.

Õnnelik naine tähendab õnnelikku elu. Kui naine on õnnelik, siis on ka elu õnnelik. Mehed teavad, et naistele meeldib kallistada ja kui naise kaissu võtmine teeb viimase õnnelikuks, siis miks mitte seda teha.

Kaisutamine paneb mehi mõtlema kahele asjale: kaisutamine enne seksi tähendab meeste jaoks seda, et varsti on lootust seksi saada; kaisutamine pärast seksi viitab aga sellele, et peagi saab magama jääda. Seks ja uni - kaks asja, mis meestele väga meeldivad.

Kaisutamine tekitab mehes hea enesetunde ja see paistab välja. Kaisutamine pole vaid naiste jaoks, ka mehed naudivad seda.

Lähedus... ilma riieteta! Kehad üksteise vastas, ühtki riideeset pole nende vahel. Kas ei kõla mitte hästi? Lisa veel mugav voodi ja mõnusalt pehme tekk.

Mees saab olla naise kaljuks ja see tekitab temas kangelase tunde. Mees tahab olla õlaks, mille najal naine nutab. Ta tahab, et naine usaldaks ja toetuks temale ning et ta saab naise jaoks igas olukorras olemas olla. Kui ta saab seda kõike teha, siis ta tunneb end kui kangelane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles