Seeder: Kalevi kommid on kindlasti maailmatasemel

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalevi kommid.
Kalevi kommid. Foto: Liis Treimann.

Täna Eesti magusatööstuse lipulaeva, kommivabrikut Kalev külastanud põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder avaldas arvamust, et Kalevi kommid on maailmatasemel.

«Kalevi vabriku kommitoodang vastab igati Euroopa Liidu kõigile nõuetele ja on oma kvaliteedilt kindlasti maailmatasemel,» vahendas põllumajandusministeeriumi pressiesindaja Seederi sõnu.

«Kalevi tooted ei sisalda sugugi rohkem kahjulikke lisandeid kui teiste ELi liikmesriikide maiustused ja seepärast ei ole küll mingit põhjust eelistada teiste magustatootjate toodangut. Kõik on muidugi maitse küsimus,» lisas Seeder.

Septembri lõpus heitis Eesti esileedi Evelin Ilves Kalevile ette maiustustesse kahjulike transrasvade lisamist, presidendiproua sõnade täpse kajastamise ja vahendamise asjus puhkes meediaskandaal. Riigipea abikaasa oli sunnitud lõpuks siiski Kalevile vabanduskirja saatma, milles aga rõhutas muu hulgas, et transrasvade lisamine maiustustesse on tõsine probleem. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles